Jednohubky k snídani - pátek 8. září
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 8. září

Jednohubky k snídani - pátek 8. září

Michal Burian

Michal Burian

2

Šest let od vydání Resistance 3, bezplatný víkend Skyrimu pro PC a Xbox One, demo NBA 2K18, sdílení technologií u tvůrců PUB, bonus k předobjednávce Call of Duty a další zprávičky.

Reklama

Dnes na PlayStation Store a Xbox Store vyjde demoverze basketbalového titulu NBA 2K18 od 2K Sports. Majitelé konzolí PlayStation 4 a Xbox One si budou moci stáhnout demo nazvané The Prelude, stejně jako v loňském roce. Součástí ukázky je i novinka, mód The Neighborhood.

Blizzard v říjnu v Los Angeles otevře vlastní esports arénu. Blizzard Arena bude nabízet špičkové živé události a je určena pro profesionální hráče, fanoušky esportu a všechny ostatní. První event s oslavou otevření je naplánován na 7. října a zaměří se na Overwatch Contenders Season One Playoffs.

Activision přidal nový bonus k předobjednávkám Call of Duty: WWII. Ten vám odemkne libovolnou zbraň dle vašeho výběru. V prvních čtyřech hodinách navíc budete mít double XP boost.

Na Steamu a Xboxu One si můžete o víkendu bezplatně zahrát The Elder Scrolls V: Skyrim ve speciální edici. Na Xboxu One musíte mít Xbox Live Gold.

Český Microsoft nabízí hráčům podzimní nabídku. S koupí balení Xboxu One S 1TB s hrou Battlefield 1, Halo Wars 2, Forza Horizon 3 nebo Gears of War 4 za 9499,- Kč získat druhou hru zdarma. V nabídce her zdarma jsou exkluzivní tituly pro Xbox One, ale i novinky a hry od vývojářů z celého světa.

Šest let od vydání akce Resistance 3, připomněli tvůrci z Insomniac Games na svém Twitteru a ptají se, jaká zbraň byla vaší nejoblíbenější. V současné době pracují na PS4 exkluzivitě Spider-Man. Najdou si někdy čas na Resistance? My doufáme, že ano.

Na Humble Bundle se rozdává první sezóna adventury Walking Dead od Telltale Games pro operační systémy Windows a Mac.

Tvůrci fenoménu PlayerUnknown's Battlegrounds (už se prodalo 10 milionů kusů) těží ze spolupráce s Microsoftem. Od studia Rare získali technologii vody, která je prezentována v Sea of Thieves.

Hideki Kamiya v dalším tweetu naznačuje příchod třetí Bayonetty. Platinum Games už dříve začali naznačovat novinku ze světa Bayonetty.

Startovní trailer na plošinovku Knack 2 má pouhých 30 sekund. Za tu dobu toho stihne ale hodně ukázat. Připomínáme naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama