Jednohubky k snídani - pátek 9. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 9. ledna

Jednohubky k snídani - pátek 9. ledna

Michal Burian

Michal Burian

8

Cenega rozdává trička GTA V, speciální gamepad pro Mortal Kombat X, původní Resident Evil, Evolve hotové, problémy s PS4 v Číně, aplikace pro The Sims 4 a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Mortal Kombat X bude mít vlastní gamepad pro Xbox One a PlayStation 4, odhalila společnost PDP. Ovladač byl navržen speciálně pro Mortal Kombat X a bude se prodávat za pár měsíců. Ve videu se můžete podívat na Xbox One verzi gamepadu, PS4 zatím ukázaná nebyla.

První Resident Evil ve vylepšeném kabátku lze předobjednat už pro všechny platformy. Vyjde 20. ledna za 20 euro. PS4 a PS3 verze budou mít 14,2 GB. Xbox One zase 14,68 GB.

Star Citizen vybral už přes 69 milionů dolarů. Za poslední měsíc má o tři miliony více. Rok 2015 bude pro celou hru hodně velký, naplánované je rozšíření singleplayeru Squadron 42 s kampaní, FPS modul a další věci.

Cenega rozdává Grand Theft Auto V trička a další věci. Pokud chcete něco získat, přijďte si pro to na pražský Anděl. Další šanci budete mít dnes mezi 10:00 a 13:00 hodinou.

Evolve je po vývojové stránce hotové. Nic nebrání tomu, aby střílečka s lovci a monstrem 10. února vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Pohádková akce Bastion prodala tři miliony kusů ve verzích pro PC a Xbox 360. Letos se dočkají i majitelé PS4 a Vita. Transistor má na PC a PS4 prodáno 600 tisíc kusů.

Ultra Street Fighter IV (PS4) zahrne všechen dříve vydaný dodatečný obsah s kostýmy pro všechny postavy a nově vydaný Wild Pack.

Pro Xbox One byla potvrzena 2D indie plošinovka Rogue Legacy od Cellar Door Games. Hra má generovaný hrad, který prozkoumáváte. Připomíná Spelunky a vyšla již pro PC, PlayStation 3, PS4 a Vita.

V Číně si hráči na oficiální zahájení prodeje konzole PlayStation 4 ještě počkají. Původně měla PS4 na tamním trhu vyjít 11. ledna. Jednání s čínskými úřady má však za následek zpoždění. Sony zatím nestanovila nové datum.

Na světě je mobilní aplikace The Sims 4 pro iOS a Android. Jde o tzv. Galerii umožňující na cestách vytvářet nové Simíky, domácnosti, pokoje a domy. The Sims 4 Gallery je zdarma. Stahovat budete 22,5 MB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama