Jednohubky k snídani - pondělí 11. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 11. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 11. ledna

Michal Burian

Michal Burian

35

Bloodborne v reklamě na notebook, Čech v Black Ops 3, novinky u DriveClub a Mortal Kombat X, PlayStation Music, beta The Division, hrdinové Assassin's Creed Chronicles a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Acer a MSI ve svých reklamách využili PlayStation 4 exkluzivitu Bloodborne. Mnozí si myslí, že by to mohlo znamenat příchod této značky na PC, ale ničeho takového se nedočkáme. Hra patří Sony. Jde tak o chybu grafiků. Něco podobného bylo v minulosti třeba u Halo.

V týdnu se dozvíme nové informace o lednových novinkách pro DriveClub. Navíc se hráči DriveClub: Bikes mohou těšit na nové motorky, tři budou zdarma, další za peníze.

Sony se snaží patentovat výraz Let's Play. První pokus proběhl loni v říjnu v souvislosti se streamováním. Žádost byla ale zamítnuta. Pokud by úřady povolily záměr Sony, tak by se tak nejspíš jmenovala možnost streamování z PS4. Nikdo další by tento název nemohl použít. Sony má šest měsíců, aby vysvětlila svůj záměr. Jinak bude žádost stornovaná.

Věděli jste, že Firebreak, jeden ze specialistů v multiplayeru Call of Duty: Black Ops 3, je Čech jménem Kryštof Hejek? Alespoň to tvrdí profil, který ve hře vyfotil Cvrnda, když si Firebreaka včera odemknul po dosažní 46. úrovně.

Služba PlayStation Music (PS4 a PS3) se za rok 2015 může pochlubit 11 miliony stažení. Hráči poslouchali přes 190 milionů hodin a nejvíce při hraní Destiny, FIFA 15 a NBA 2K15. Mezi top hudbou nalezneme 679, Know Yourself, Nasty Freestyle nebo See You Again.

Tvůrci Mortal Kombat X pro fanoušky připravují gameplay video, které představí Kombat Pack 2. K vidění budou tihle bojovníci:

Analytik Michael Pachter si myslí, že letos by mohl uspět nový Battlefield nad Call of Duty od Infinity Ward. Hráči jsou totiž zklamáni z CoD: Ghosts z roku 2014 a budou hledat alternativu, novému Call of Duty prý nebudou věřit.

Tento týden by mohlo dojít k odhalení multiplayeru Gears of War 4, slibuje OXM. Nové číslo magazínu bude v prodeji od 15. ledna 2016.

Podle obchodu FunStock Digital bude beta The Division spuštěna 29. ledna, Ubisoft ji zatím oznámil jen na začátek roku, plná verze bude následovat 8. března.

Ubisoft přiblížil kostýmy hrdinů Assassin's Creed Chronicles - Shao Jun, Arbaaz Mir a Nikolai Orelov. Hodí se nejen pro cosplay.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama