Jednohubky k snídani - pondělí, 11. února
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí, 11. února

Jednohubky k snídani - pondělí, 11. února

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nový horor, Spyro na další platformy, o Watch Dogs 3, Borderlands remaster, novinka od studia Frontier a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Tento týden bude hodně zajímavý, na Zingu pro vás budeme mít hned tři recenze očekávaných her. Připravujeme hodnocení her Metro Exodus, Far Cry New Dawn a Crackdown 3. Do toho se podíváme na některé tituly, které již vyšly.

Čtyři vývojáři z bývalého Telltale Games se znovu spojili a založili tým AdHoc Studio. Michael Choung, Nick Herman, Dennis Lenart a Pierre Shorette chtějí využít malého, nezávislého týmu a prozkoumat dobrodružné a riskantní nápady, o kterých vždy slyšeli, že by bylo těžké přivést je k životu.

Ubisoft podal návrh na úplně novou ochrannou známku pro Watch Dogs, což vede fanoušky k tomu, že pokračování hackerské akce dorazí až na konzole nové generace. Dle spekulací se má Watch Dogs 3 odehrávat v Londýně.

Na Switch může vyjít v létě Spyro Reignited Trilogy. Neoznámenou verzi ve svém obchodě listuje německý GameStop s datem vydání 16. srpna. V minulém roce oficiální stránka hry slibovala PC a Switch verze. Tak to vypadá, že se minimálně toho Switche dočkáme.

Futuristická multiplayerová first-person střílečka Blacklight: Retribution (PC a PS4) bude zapomenuta, 11. března dojde k vypnutí serverů, oznámilo studio Zombie Studios. Do té doby budou všechny položky v obchodě zdarma. Hra vyšla v roce 2012 a teď se tým zaměří a jiné velmi zajímavé projekty.

Frontier, tvůrci Elite Dangerous, Planet Coaster a Jurassic World Evolution, oznámí v letošním roce zbrusu novou herní značku, jež má do konce roku spatřit světlo světa. Tentokrát nemá souvislost s nějakým filmem. Uvidíme, zda půjde o další tycoon.

Vypadá to, že se chystá Game of the Year edice komiksové střílečky Borderlands. Někdo neoznámenou verzi hrál na PS4, což naznačuje příchod remasteru na současnou generaci konzolí. Gearbox navíc připravují zbrusu nový díl. Že by letos vyšla předělávka jedničky a příští rok pokračování série? Je to možné...

Negative Atmosphere je nový indie sci-fi horor, který se inspiroval u Dead Space. Nezávislí vývojáři využívají Unreal Engine 4 a kutí third-person hru s důrazem na hororové mechaniky a hratelnost s bojem proti různým nepřátelům. Titul je ve vývoji zhruba pět měsíců a chce brzy oslovit fanoušky přes kampaň na Kickstarteru. K ukázce poslouží demo s vertikální částí hry, která má ve finální podobě mít dohromady 7 hodin a vyjít už v letošním roce. Zatím se podívejte na Patreon.com.

New World Interactive se rozrůstají o nový tým. Jeho kanceláře jsou v Calgary v Kanadě a bude se soustředit na podporu hry Insurgency: Sandstorm, pomáhat s vývojem konzolích verzí, které vyjdou v roce 2019, a zároveň pracovat na neoznámeném titulu.

Uniklé achievementy Mortal Kombatu 11 ze Steamu odhalily několik neohlášených bojovníků. K potvrzené skupině Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Kano, Kabal, D’Vorah a Geras se mají přidat Cassie Cage, Erron Black, Frost, Jacqui Briggs, Jade, Kotal Khan, Kung Lao, Liu Kang a tři postavy se zkratkami Cet, Kol a Ter. To jsou buď nové charaktery či hostující bojovníci. Pod Ter by se třeba mohl skrývat Terminátor, ale kdo ví.

PlayStation Now (u nás oficiálně není tato služba dostupná) obdrží 10 nových her: Battlefield Hardline (PS3), Earth Defense Force 4.1 (PS4), F1 2017 (PS4), Magicka 2 (PS4), Metal Gear Solid HD Collection (PS3), Metro Last Light Redux (PS4), Mortal Kombat X (PS4), Need for Speed Rivals (PS3), Pillars of Eternity (PS4) a Rebel Galaxy (PS4).

Premiéra filmu Monster Hunter s hvězdou Milla Jovovich je naplánována na 4. září 2020. Milla si zahraje poručíka, jenž vede armádu do světa Monster Hunter, do světa ovládaného nebezpečnými, silnými příšerami se smrtícími útoky. Spolupracovat bude s tajemným mužem (hraje Tony Jaa), který ví, jak se monstrům bránit. Film nabídne originální postavy i hrdiny z her.

Codemasters potvrdili podporu virtuální reality pro DiRT Rally 2.0. Závody si užijí majitelé zařízení Oculus Rift během letošního léta. Podpora bude tedy dostupná o něco později, hra totiž vychází již 25. února na PC, PS4 a Xbox One. O podpoře PlayStation VR nebo HTC Vive se nemluví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama