Jednohubky k snídani - pondělí 12. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 12. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 12. ledna

Michal Burian

Michal Burian

9

Xbox Live bude mít nejspíš nové avatary, Naughty Dog o enginu pro PS4, mobilní WWE Immortals, video se sněhem z GTA Online, šampionát Call of Duty o milion dolarů a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Z pracovní žádosti Microsoftu lze vytušit, že společnost chystá nové avatary pro Xbox Live. Nový člověk by měl posunout avatary na nový level a zlepšit celkově Xbox síť.

Nové závody s motorkami od Mileston vyjdou 20. března pro PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360. V Ride bude spousta tratí a všelijaké známé značky tohoto závodního odvětví.

Naughty Dog v březnu na GDC v San Franciscu prozradí detaily o svém enginu pro PlayStation 4 a zároveň prozradí, jak dosáhli toho, že The Last of Us Remastered běželo při 60 snímcích za sekundu.

V mobilním WWE Immortals od tvůrců Mortal Kombat bude spousta známých postav. Zatím máme potvrzené následovné: John Cena, The Rock, Brock Lesnar, Sheamus, The Bella Twins, Big Show, Roman Reigns a Triple H.

O Vánocích v GTA Online sněžilo a hráči se mohli koulovat. Pokus jste to nestihli nebo si chcete jen prohlédnout zasněžené Los Angeles (reálná předloha pro Los Santos), tak se podívejte na video. Bohužel bez koulovačky, pouze se můžete kochat krajinou.

Pokud vás zajímá, kolik se prodá připravované střílečky Star Wars: Battlefront od EA DICE, tak podle popularity Hvězdných válek a strachu z problémů jako u Battlefieldu 4 by to mělo být za první rok 8 až 10 milionů. Pro srovnání, Destiny má 10 milionů a Battlefield 4 měl za rok přes 7,5 milionů.

32 týmů z celého světa se sejdou v Los Angeles na třetí Call of Duty Championship. Turnaj bude probíhat od 27. do 29. března a celkem budou soupeřit o rovný jeden milion dolarů. Finále bude vysílat Xbox Live.

21. prosince se v Infinite Crisis objeví Hawkgirl. Nová postava je popisovaná jako agresivní rváč. Video naleznete zde.

Pro Mac tenhle měsíc vyjde kompletní edice rallye závodů DiRT 3. Complete Edition obsahuje všechny dodatečné balíčky, včetně 18 automobilů a 12 nových tratích ve dvou lokalitíáh - Monte Carlo a X-Games Asia event v centru Tokia.

Takhle se hraje za novou bonusovou postavu Omen, která se brzy objeví v Xbox One bojovce Killer Instinct.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama