Jednohubky k snídani - pondělí 12. října
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 12. října

Jednohubky k snídani - pondělí 12. října

Michal Burian

Michal Burian

10

Smrt Luka Skywalkera, Dark Souls 3 beta pro PS Plus jen někde, DLC pro Uncharted 4, úspěch ARK, velikost Halo 5, nejprodávanější hry na PS Store nebo nová hra od Wargamingu.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Ani Luke Skywalker nedokáže zcela popřít přírodní zákony, jak dokazuje zajímavé video ze Star Wars: Battlefront. Tahle nehoda dokonce neušla pozornosti samotného Marka Hamilla, představitele Luka.

Členové PS Plus na americkém PlayStation Network si mohou stáhnout betu Dark Souls 3 pro PlayStation 4. Zatím ale nejde spustit, oficiální začátek má proběhnout 13. října. V současné době není známo, zda se do akce zapojí i další regiony, včetně Evropy.

Multiplayerové střílečce s dinosaury se daří. ARK: Survival Evolved na Steamu v předběžném přístupu překonala 2 miliony prodaných kusů od června 2015. Za úspěchem dalšího indie projektu stojí časté aktualizace, kdy každý týden přidají vývojáři do hry něco nového. V červnu 2016 by hra měla vyjít pro PS4 s podporou PlayStation VR a Xbox One.

Magazín Gamingbolt představuje 20 hororových titulů pro příští rok. Příznivci hutné atmosféry se mohou těšit například na Outlast 2, The Call of Cthulhu, We Happy Few, The Walking Dead Season 3, Pamela, The Forest, Kodoku nebo Allison Road.

Naughty Dog se při tvorbě DLC pro Uncharted 4 inspirují u rozšíření příběhu The Last of Us. Vědí, co udělali špatně u Left Behind a nechtějí to opakovat. Na detaily si musíme ještě počkat.

Minulý týden bylo Halo 5: Guardians oficiálně prohlášeno za dokončené. Nějakému šťastlivci se už podařilo očekávanou střílečku sehnat a vyfotil nám krabičku. Na zadní straně se dočteme, že Halo 5 vyžaduje 60 GB volného místa na disku konzole Xbox One. Není jasné, zda je do toho započítaná pouze hra nebo i day-one patch. Každopádně Halo 5 vyjde již 27. října.

EA usiluje o věkové doporučení T pro Star Wars: Battlefront. První dva díly Battlefrontu měli rating T od ESRB.

Nejprodávanější hry v září na PlayStation Store? PS4 vládne Destiny: The Taken King s FIFA 16, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Rocket League a The Last of Us Remastered. Handheldu PS Vita zase GTA: Vice City Stories, GTA: Liberty City Stories, Minecraft, MGS: Peace Walker a Resident Evil: Revelations 2. A co hrajete vy?

Na Facebooku českého distributora Playman si můžete prohlédnout stánek Might & Magic Heroes VII z víkendového For Games.

Rozpočet filmu Assassin’s Creed je v rozmezí 150 až 200 milionů dolarů. Za tyhle peníze by v Ubisoft Motion Pictures chtěli vytvořit nezapomenutelný film, který se inspiruje u Batman začíná a Blade Runner.

Tvůrci World of Tanks z běloruského studia Wargaming ve spolupráci s Melesta Games předělali Toy Defense 2 pro iOS a Android. Remasterovaná verze je free-to-play a má zcela novou grafiku s novými funkcemi a obsahem. Zahrajete si na nových mapách a užijete si inovativní velitele a jednotky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama