Jednohubky k snídani - pondělí 15. května
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 15. května

Jednohubky k snídani - pondělí 15. května

Michal Burian

Michal Burian

13

Redakční sraz, posílení Paradoxu, reklama na Call of Duty, Metal Gear Survive nebo jak je to s exkluzivitou Crashe.

Reklama

V sobotu se sešla velká část redakce Zingu na poklidném místě na Vysočině, kde nechyběli ani majitelé magazínu z Xzone. Krom dobrého jídla a pití jsme řešili také vylepšení Zingu a jeho další posun. Více již brzy.

Nové Halo na E3 čekat nemáme a nově komunitní manažer Brian Jarrard napsal, že nepřipravují ani remaster Halo 3. Právě o něm se v poslední době spekuluje, Brian Jarrard vyzval všechny, ať toho nechají.

Nová mobilní hra od Nintenda má být The Legend of Zelda, cituje Wall Street Journal svůj anonymní zdroj.

Sega má v plánu oživit své majoritní značky, vytvořit tituly, které se stanou globálními hity, a také uvést na trh hry nové generace.

Společnost Paradox Interactive nabírá na síle, nově ji posílil Jon Shafer. Ten byl hlavním designérem úspěšné strategie Civilization V. Nová role Shafera je herní režisér na neohlášené hře. Podle všeho jde opět o strategii.

Vítězem prvního oficiálního turnaje ve hře Gwent: The Witcher Card Game se stal hráč s přezdívkou Lifecoach. Za vítězství v sobotním turnaji Gwent Challanger si odnesl 60 tisíc amerických dolarů.

Společnost Google koupila studio Owlchemy Labs, které naposledy vytvořilo povedený Job Simulator pro PlayStation VR. Díky novému majiteli budou moci vývojáři z Texasu vytvářet kvalitnější hry pro VR. Detaily o transakci sdíleny nebyly.

Nintendo bude mít svou E3 prezentaci 13. června v 18:00 našeho času. Půjde o tradiční videoprezentaci, nově pojmenovanou Nintendo Spotlight. Poté bude přenos pokračovat a seznámí nás s chystanými novinkami pro Switch a 3DS.

Call of Duty: WWII má první velkou reklamu, nachází se na bulváru v Santa Monice, v blízkosti sídla Activisionu.

Metal Gear Survive je stále v plánu na letošní rok, dozvěděli jsme se z aktuální výroční zprávy Konami.

V kanadském obchodě Best Buy se objevila reklama s hrami pro PlayStation 4. U Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je uvedena roční exkluzivita. Další náznak, že poté vylepšené díly Crashe dorazí na další platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama