Jednohubky k snídani - pondělí 15. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 15. prosince

Jednohubky k snídani - pondělí 15. prosince

Michal Burian

Michal Burian

7

Možná bude Borderlands: Remastered edice, plány s aktualizacemi Dragon Age: Inquisition, Mental Supplement od Sony, EA Sports UFC zdarma v rámci EA Access a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme Vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Komiksová střílečka Borderlands pro PlayStation 4 a Xbox One? Zatím oznámena nebyla, od australské rady ale Remastered edice dostala věkové doporučení MA15+. Za vývojem má stát Gearbox Software s 2K Australia. Otázkou je, co by v edici bylo. Možná všechny tři díly, tedy jednička, dvojka a Pre-Sequel.

Producent Dragon Age: Inquisition se podělil o plány s aktualizacemi. Jejich prioritou číslo jedna je oprava chyb, stabilita, herní systém, multiplayer a problémy s PC verzí.

„Po 2. patchi budeme pokračovat ve vydávání oprav zaměřených na vylepšení herního systému. Momentálně máme připraveny opravy a vylepšení, které bychom rádi zahrnuli do 3. patche, zároveň budeme pokračovat ve shromažďování zpětné vazby, abychom rozptýlili veškerá vaše znepokojení v tom či onom směru,“ řekl producent. Více na české FB stránce věnované Dragon Age.

Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition vyšlo loni na PC, Mac a v tomto roce na iPad. Tento týden budou následovat Android, Linux a iPhone verze. Stane se tak 16. prosince a zahrne update 1.3, který opravuje stovky chyb, stabilizuje multiplayer a přidá německou a španělskou lokalizaci.

Další novou postavou v bojovce Killer Instinct bude cyber ​​dinosaurus Riptor. Pokud máte Ultra edici, budete si ho moci stáhnout 17. prosince, ostatní 23. prosince.

Sony si pojistila název Mental Supplement. Podle ochranné známky by mohlo jít o hru, ale i hardware. Musíme si počkat, až o tom bude chtít japonská společnost mluvit.

Od 18. prosince si v rámci placeného EA Access budete moci do konzole Xbox One zdarma stáhnout plnou verzi EA Sports UFC od EA Sports. Hra se připojí k Battlefield 4, Need For Speed Rivals, Peggle 2, Plants vs Zombies: Garden Warfare, Madden NFL 25 a FIFA 14. Minulý týden navíc vyšel balíček s novými bojovníky, včetně Brock Lesnar, Rampage Jackson, Matt Hughes a Mark Coleman.

Nejstahovanější hrou roku 2014 na Google Play je Candy Crush Saga. Následuje Don't Tap the White Tile, Farm Heroes Saga, Subway Surfers a Clash of Clans.

V iPad verzi simulátoru Papers, Please (zaměřuje se na život imigračního inspektora ve fiktivní zemi Arstotzka) nakonec nahota bude. Vývojář tak zvítězil nad Apple, které nařídilo hru cenzurovat. Najednou ale tvrdí, že šlo o nedorozumění a Lucas Pope může titul znovu dát k certifikaci s nahotou. Aktualizovaná verze by měla být tento týden, nahotu si budete moci zapnout v nastavení.

Ještě jednou o Dragon Age: Inquisition, tentokrát galerie 4k screenshotů od serveru PCGamer. Určitě se podívejte, stojí za to.

Prostřednictvím sběratelských karet představili LucasFilm jména nových postav, které se objeví ve filmu Star Wars: The Force Awakens. Podívat se na ně můžete zde.

Na závěr jedna otázečka. Pokud sledujete naše sociální sítě, tak víte, že se vás ptáme na hry, které jste o víkendu hráli. Tak se nám pochlubte, co jste během volna hráli. Vyzkoušeli jste třeba nedávno vydané The Crew, Poldu 6, Super Smash Bros nebo Lara Croft and the Temple of Osiris?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama