Jednohubky k snídani - pondělí 16. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 16. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 16. ledna

Michal Burian

Michal Burian

6

Překvapení pro novináře od Capcomu, názory na Switch, podvádění v Overwatch nebo další survival sandbox na Kickstarteru.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

YouTuber Angry Joe vybral 10 nejhorších her loňského roku. Mezi nimi je The Division, Mafia 3, Homefront: The Revolution, Quantum Break nebo No Man's Sky. Tím největším průšvihem je ale podle něj akce Ghostbusters.

Šéf Xbox divize si pochvaluje Nintendo Switch. Těší se na nové herní nápady, které hybrid konzole a handheldu přinese. Jinak se mu líbí hra Super Mario Odyssey, oživuje podle něj Maria, a vychválil také The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

17. ledna se dozvíme něco nového o bojovce Injustice 2. Podle náznaků zde a zde to vypadá na odhalení příběhového pozadí, společně s potvrzením dalších postav.

Součástí PC Gamer Weekender (18. a 19. února v Londýně) bude i společnost THQ Nordic Games. Na akci přiveze open-world akční RPG ELEX od tvůrců sérií Risen a Gothic. Hráči si budou moci na místě vyzkoušet i Spellforce 3 a možná i něco dalšího.

Shuhei Yoshida, který má na starost studia Sony, si byl prohlédnout Nintendo Switch.

Americké a britské zastoupení obchodního řetězce Amazon hlásí vyprodané zásoby Nintenda Switch na den vydání. To znamená, že další zájemci dostanou Switch o něco později, až s další zásobou od Nintenda.

Blizzard zabanoval více než 10 tisíc účtu hry Overwatch z důvodu zakázané činnosti. Jde o "nuking," což je forma DDOS útoku na ostatní hráče, ovlivňuje jejich online připojení. Všechny dotknuté účty pocházely z Koreje.

Společnost Deep Silver pro své studio v britském Nottinghamu - Dambuster Studios - hledá nové testery. Testovat budou nejnovější hry a neoznámené projekty. V týmu Dambuster vznikla akce Homefront: The Revolution.

Zítra vyjde nový patch Star Wars: Battlefrontu, který provede změny ve vyvážení hry. V první řadě však opraví nechvalně proslulý glitch, který dělal z Landa Calrissiana prakticky nepřemožitelného hrdinu s devastující silou útoku. Tato chyba je ve hře přítomna už několik týdnů.

Při stažení The Legend of Zelda: Breath of the Wild do Switch budete potřebovat 13,4 GB. Konzole/handheld Switch má přitom interní paměť jen 32 GB. Ještěže podporuje microSDXC karty.

Již 19. ledna vyjde 3DS verze hry Punch Club. Bonusem hry za 10 dolarů bude dodatečný obsah The Dark Fist.

S multiplayerovými survival sandbox tituly se roztrhl pytel. Na Kickstarteru o přízeň bojuje New Dawn pro PC, Mac a Linux. Projekt láká na piráty, boje nebo lezení po stromech.

Vybraní novináři od Capcomu obdrželi velký balíček. V něm byla VHS kazeta a starý přehrávač značky Sony. Kazeta obsahuje upoutávku na Resident Evil 7. Redakce serveru Polygon měla s tímto překvapením velké problémy, nemohla najít televizi, do které by šel přehrávač VHS zapojit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama