Jednohubky k snídani - pondělí 16. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 16. listopadu

Jednohubky k snídani - pondělí 16. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

17

Zrůdy ve Falloutu 4, úspěch StarCraftu 2, Microsoft popíchl Sony, Rocket League na další platformu, MechWarrior Online míří na Steam, něco pro příznivce Nintenda a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Microsoft popíchl konkurenční PlayStation 4 videem, které vysvětluje, jak snadné je si zahrát hru z Xboxu 360 na Xboxu One díky zpětné kompatibilitě. Microsoft tak reagoval na starší video, kde Sony ukazovala, jak snadné je si od někoho půjčit hru.

Vývojáři Rocket League lákají fanoušky na oznámení, které bude souviset s příchodem na další platformu. Vypadá to, že se netradiční fotbal s auty podívá na Xbox One. Zatím si Rocket League můžete zahrát na PC a PS4.

Free-to-play akce MechWarrior Online bude od 10. prosince dostupná na Steamu. Hra zahájila svůj provoz již v roce 2013.

Wii U střílečka Splatoon byla rozšířena o bezplatný update, který přidal přes 40 nových kousků vybavení, a to včetně zimního oblečení. Od soboty si navíc můžete stáhnout novou mapu s názvem Museum d’Alfonsino. Na další nové updaty obsahující další mapy a funkce se můžete těšit v průběhu ledna.

Herec Norman Reedus věří, že jednoho dne může znovu spolupracovat s Hideo Kojimou a režisérem Del Torem. Jejich první pokus nevyšel, Norman Reedus měl být hlavní postavou Silent Hills, Konami ale titul zrušila.

Za prvních 24 hodin se prodalo přes milion kusů hry StarCraft 2: Legacy of the Void.

Spolupráce Pokémon Company a BANDAI Namco Entertainment přivedla Pokémony do bojových arén ve hře Pokkén Tournament. Pokud si navíc v kamenném obchodu zakoupíte first-run verzi hry, získáte limitovanou Shadow Mewtwo amiibo kartu, která vám po přiložení k Wii U GamePadu okamžitě zpřístupní tohoto speciálního bojovníka. Pokkén Tournament vyjde na jaře roku 2016 pro Wii U.

Hra Mario & Luigi: Paper Jam Bros. vyjde 4. prosince letošního roku na Wii U. Za pomoci kompatibilních amiibo figurek mohou hráči vytvořit speciální karty daných postaviček ve hře a využívat v bitvách jejich mocné speciální efekty.

Když už jsme u té zpětné kompatibility, tak můžete porovnat frame rate původního Gears of War 3 na Xboxu 360 a stejnou verzi na Xboxu One. Při některých scénách klesá frekvence snímků za sekundu k 23fps.

Světlo světa by měly brzy spatřit nové Amiibo figurky. Pokud patříte mezi příznivce, tak určitě klikněte a podívejte se.

Když budete dostatečně šikovní, můžete si ve Falloutu 4 vytvořit podobiznu nějakého známého herce nebo dokonce sebe sama. Hráči ale zkouší i zrůdy. Na ty nejohavnější se můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama