Jednohubky k snídani - pondělí 16. října
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 16. října

Jednohubky k snídani - pondělí 16. října

Michal Burian

Michal Burian

16

Recenze na South Park a Elex, sexuální obtěžování v Naughty Dog, Humble Bundle má nového majitele, ukládání v Gran Turismu Sport, sběratelské edice Cuphead nebo rozlišení u Assassin’s Creed: Origins.

Reklama

Dnes odpoledne se můžete těšit hned na dvě recenze. Hodinu po poledni publikujeme recenzi na South Park: The Fractured but Whole a zároveň s večeří vám budeme servírovat recenzi akčního RPG titulu Elex od tvůrců sérií Gothic a Risen.

Bývalý zaměstnanec studia Naughty Dog (Uncharted a The Last of Us) tvrdí, že byl v práci sexuálně obtěžován jedním z vedoucích týmu. Vše se mělo odehrát koncem roku 2015. Kvůli tomu měl psychické poruchy a byl vyhozen. Zároveň mu Sony měli nabídnout 20 tisíc dolarů (cca 436 tisíc korun), aby o kauze mlčel. Naughty Dog se proti tomu ohradili, nemají prý žádné důkazy, že by se něco takového u nich stalo.

Humble Bundle, charitativní digitální obchod, má nového majitele. Stále populárnější platformu koupil server IGN.

Po Beyond Good and Evil 2 by se Michel Ancel rád pustil do vývoje Raymana 4.

O lokalizaci South Park: The Fractured but Whole není zájem, usoudil jeden z autorů fanouškovského překladu minulého dílu. Sám na češtinu nemá absolutně čas a nepodařilo se mu najít nikoho, kdo by mu pomohl.

Nedávný patch PES 2018 odstranil Neymara z menu. Ten byl v menu od vydání (necelé dva měsíce), Konami nestihlo zareagovat na náhlý přestup Neymara z Barcelony do PSG.

Assassin’s Creed: Origins využije na všech konzolích dynamické rozlišení. Díky tomu má hra vypadat dobře ve všech verzích a zároveň si zachovat stabilní frekvenci snímků, ať už hrajete na základní PS4, Xboxu One, PS4 Pro nebo Xboxu One X.

Bojovka Injustice 2 by mohla vyjít na Nintendo Switch. Má to však jeden háček, Switch má odlišnou hardwarovou architekturu a není snadné hru portovat z PS4/Xboxu One na Switch.

Postup v závodech Gran Turismo Sport se bude ukládat na online servery, stejně jako v časově omezené demoverzi. Pokud nebudete online, tak se na pevný disk vaší konzole ukládá jen něco.

Korejské studio Bluehole zabanovalo již 322 tisíc hráčů svého online survivalu Playerunknown's Battlegrounds. Během jednoho dne je zabanováno klidně 6 až 13 tisíc hráčů.

Hardcore plošinovka Cuphead dosáhla na milion kusů. Tvůrci mají velké plány, Cuphead chtějí vydat ve fyzické edici, a dokonce přemýšlejí o sběratelské edici.

I v Pokémon GO na iOS a Android by měl být halloweenský event. Zatím ale nebyl oficiálně představen.

14. listopadu pro PlayStation 4 a Xbox One verze Cities: Skylines vyjde expanze Snowfall. Stát bude necelých 13 euro a přinese do hry mrazivé počasí se sněhem. Starostové měst se budou muset vypořádat s nešvary počasí na třech nových mapách a budou moci postavit nové budovy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama