Jednohubky k snídani - pondělí 18. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 18. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 18. ledna

Michal Burian

Michal Burian

34

Hráči chtějí Battlefield během druhé světové, Codemasters a DirectX 12, Romero vytvořil úroveň pro Dooma, góly ve FIFA 16, update ARK nebo Gran Turismo Sport.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Když se zeptáte hráčů jaký Battlefield chtějí, spousta z nich odpoví, že návrat do druhé světové. Takhle odpovědělo přes 28 tisíc lidí v anketě jednoho YouTube. Jen 8 tisíc lidí chce moderní válku a 7 tisíc sci-fi.

DirectX 12 podporuje také engine EGO od Codemasters, dokazuje informace o představení na letošním GDC. To se může týkat nových F1, ale nikoliv DiRT Rally. Tato hra běží na starší verzi EGO 3, která DX12 nepodporuje.

Po 21 letech vytvořil John Romero novou úroveň do Dooma - E1M8 - Phobos Anomaly. Stahovat můžete zde a zadarmo.

Handheld PlayStation Vita moc zajímavých her v poslední době nedostává, novinkou ale bude Oddworld: New ‘n’ Tasty. Na PS Store bude od 19. ledna.

Pokud toužíte po tom během hraní na Xboxu One poslouchat písničky, tak se této možnosti dočkáte nejdříve v létě.

Nejlepší góly týdne ve FIFA 16. Tyhle parády zaslali fanoušci do EA Sports.

Xbox One verze survival onlinovky ARK: Survival Evolved dostává první velkou aktualizaci a rovněž mají být přidány další servery, ty stávající jsou často přeplněné. O hru je velký zájem i na PC.

Microsoft si zaregistroval novou ochrannou známku pro hru, jmenovat se má Roboraid. Zatím nevíme, co to přesně bude.

Comgad upozorňuje na turnaj v Blood Bowl 2:

Jsi drsňák a nemilosrdný stratég? Pak se zaregistruj na turnaj a vyhraj ceny v hodnotě 35 000 dolarů! #BloodBowl2 #WorldCup

Zveřejnil(a) Comgad dne 15. leden 2016

MOBA střílečka Paragon od Epic Games se brzy začne testovat ve verzi pro PS4. Hráči zatím měli možnost vyzkoušet pouze PC verzi.

Představen nový 1TB Xbox One bundl s kódem pro stažení akce The Division. Cena je 400 dolarů. V českých obchodech zatím není k dostání.

21. ledna bude spuštěna beta PS4 hry The Tomorrow Children, registrovat se můžete zde.

Na Tokyo Motor Show byl vidět nový obrázek z Gran Turisma Sport. Zatím se objevil na internetu v mizerné kvalitě, ale možná i ten příznivci GT ocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama