Jednohubky k snídani - pondělí 18. září
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 18. září

Jednohubky k snídani - pondělí 18. září

Michal Burian

Michal Burian

18

Horizon a Zelda kopírují hry Ubisoftu, tajná hra v Nintendu Switch, rekord Steamu a PUBG, ADR1FT bez Denuva a další zprávičky.

Reklama

Generální ředitel Ubisoftu Yves Guillemot je přesvědčen, že hry Horizon Zero Dawn a The Legend of Zelda: Breath of the Wild okopírovaly jejich mechaniky otevřeného světa. Zelda má mít podle jeho slov spoustu věcí ze série Far Cry a dalších open-world her Ubisoftu.

V Nintendu Switch byl nalezen poklad. Japonská společnost do konzole/handheldu ukryla NES verzi hry Flog. Jak hru ale na Switchi spustit, to v současné době nevíme. Že by easter egg od Nintenda?

Předplatitelé zlatého členství mohou stahovat Forza Motorsport 5: Game of the Year Edition (Xbox One), Oxenfree (Xbox One) a Battlefield 3 (Xbox 360 a Xbox One).

Tři roky po vydání obdržela hra The Last of Us Remastered patch. Nová aktualizace přidává do hry další grafické možnosti pro PlayStation 4 Pro. Zároveň byla hra lépe optimalizována.

Pete Hawley byl jmenován generálním ředitelem a prezidentem společnosti Telltale Games (tvůrci epizodických adventur Walking Dead, Wolf Among Us nebo Tales from the Borderlands). Předtím Hawley působil jako viceprezident v herní divizi firmy Zynga.

O víkendu padly nové rekordy. Steam zaznamenal 15 053 189 souběžně přihlášených uživatelů. Postarala se o to hlavně survival onlinovka PlayerUnknown’s Battlegrounds, která dosáhla na 1 341 901 hráčů. Na druhém místě skončila Dota 2, kterou následuje Counter-Strike: Global Offensive, Grand Theft Auto V, H1Z1: King of the Kill a Team Fortress 2.

505 Games odstranili protipirátskou ochranu Denuvo z ADR1FT, reagovali tak na prolomení, ke kterému před časem došlo. Nebyl tak důvod, aby Denuvo nadále v ADR1FT bylo.

V novém Humble Bundle balíčku naleznete tituly od společností Capcom, Sega a Atlus. Za pár korun můžete mít Sonic Adventure 2, Bionic Commando nebo Zeno Clash 2. Když si tročku připlatíte, tak ještě Renegade Ops, Sonic Generations, Resident Evil 4 či Dead Rising. Za 10 a více euro k tomu ještě Motorsport Manager a Devil May Cry 4 ve speciální edici.

Futuristické závody FAST RMX na Nintendu Switch dostaly po šesti měsících bezplatnou aktualizaci, která přidává šest zcela nových tratí.

Logická dobrodružná skákačka Max: The Curse of Brotherhood se rozšíří na další platformu. Původně vyšla na Xbox One, následně na PC a Xbox 360. Nyní se na ní mohou těšit majitelé PS4, zahrát si ji budou moci koncem letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama