Jednohubky k snídani - pondělí 19. června
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 19. června

Jednohubky k snídani - pondělí 19. června

Michal Burian

Michal Burian

23

Dozvuky z E3, za rok na stejném místě, dobrodružné WiLD žije, stream Uncharted: The Lost Legacy, velikost Forzy Motorsport 7 a další zprávičky.

Reklama

Po šrumu z E3 se na Zing vracejí oblíbené Jednohubky k snídani. Pokud bude dostatek informací, budeme je pro vás sepisovat vždy od pondělí do pátku. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Za rok se do Los Angeles opět sjedou vydavatelé, vývojáři a novináři z celého světa. E3 2018 se bude konat od 12. do 14. června. Tiskové konference budou o pár dnů dříve.

Forza Motorsport 7 si z harddisku ukousne minimálně 100 GB. Při instalaci na Xbox One a PC s Windows 10 na to myslete. Podobnou velikost mají dnes i hry Gears of War 4 a Halo 5, ale ty mají za sebou již spoustu patchů a aktualizací.

Nestačila vám prezentace Uncharted: The Lost Legacy na E3? Tak to se v úterý v 19:00 nalaďte na Twitch kanál Naughty Dog, kde bude ukázáno kompletní demo. To v Los Angeles hráli pozvaní novináři.

Yasuhiro Anpo, režisér Resident Evil: Revelations 2, pracuje na neohlášeném projektu. Možná jde o nový Resident Evil. Uvidíme.

PlayStation 4 exkluzivita WiLD je stále ve vývoji, uklidnil fanoušky Michel Ancel poté, co se WiLD neukázal na E3. Nové informace se ale dozvíme nejspíš až v příštím roce.

Vývoji nového God of War mohl šéfovat David Jaffe. Ten je podepsán na celé značce, ale novému dílu se věnovat nemohl, v té době byl zaneprázdněn. Náhradou byl Cory Barlog - hlavní animátor God of War z roku 2005 a game director God of War 2 z roku 2007.

Tim Schafer z Double Fine Productions přemýšlí nad pokračováním hry Brutal Legend. Zatím ale nemá nic na papíře, soustředí se na jiné projekty, ale nevylučuje, že v budoucnu vznikne Brutal Legend 2. Původní titul dorazil v roce 2009.

Společnosti Sony a Technicolor Animation Productions spolupracují na tvorbě televizního seriálu Sly Cooper.

V oficiálním traileru PlayStationu se objevilo, že Days Gone vyjde 29. prosince 2017. Tohle datum se nám ale vůbec nezdá, kdo by vydával hru tak krátce po Štědrém dnu.

Kniha Star Wars: Battlefront 2 - Inferno Squad, která doplní příběh kampaně Star Wars: Battlefrontu 2, bude k dispozici i ve formě audioknihy. Během pořadu Star Wars Show bylo oznámeno, že ji namluví sama Janina Gavankar, představitelka hlavní hrdinky Iden Versio.

Wolfenstein 2: The New Colossus doplní komiks. Zatím nemá stanovený přesný název či datum vydání, na starosti ho ale má nakladatelství Titan Comics.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama