Jednohubky k snídani - pondělí 19. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 19. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 19. ledna

Michal Burian

Michal Burian

27

Dnes odpoledne recenze na Resident Evil HD, žena se zeptala českého distributora na funkční torrent, nepříjemná chyba v Linux verzi Steamu, Xbox One bude umět brzy típat screenshoty, pro majitele DiRT 3 zdarma Complete Edition a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Dnes přesně v 17:00 publikujeme recenzi Resident Evil HD z PlayStation 4 verze. Filip Němec přes víkend vylepšený první díl dohrál a právě dopisuje své dojmy. Verdikt si budete moci přečíst den před oficiálním vydáním.

Tento týden uspořádá CD Projekt Red konferenci pro vybrané novináře kvůli Zaklínači 3. Vývojáři kvůli tomu letí do San Francisca, pochlubil se jeden z komunitních manažerů na svém Twitteru. Konference bude jen pro zvané, takže novinky se dozvíme až na základě jejich dojmů.

V linuxové verzi Steamu je chyba, která vám může smazat všechna data z vašich disků, včetně těch externích. Chyba se objevuje po manuálním přesunu složky .steam nebo když spustíte Steam přes parametr -reset. Valve tvrdí, že jde o hrstku lidí, která jim tento problém nahlásila.

Xbox One se má již velmi brzy naučit típat screenshoty. Možná v nadcházející aktualizaci, láká Phil Spencer.

Za jak dlouho dohrajete hry, které máte na Steamu? Prozradí vám to webová stránka http://steamleft.com. S výsledky se nám pochlubte v komentářích.

Když si předobjednáte PC verzi Grand Theft Auto V z Rockstar Warehouse, tak si do 1. února můžete vybrat jednu hru zdarma, třeba Max Payne 3, kompletní edici detektivky L.A. Noire, Manhunt, Bully a další. Jedinou nevýhodou je cena - 60 eur (1670 Kč).

Pokud jste neztratili svůj CD klíč k závodní rallye hře DiRT 3, tak po zadání na Steamu si budete moci základní verzi zdarma upgradovat na Complete Edition. Codemasters se tímto gestem omlouvá hráčům, že tak dlouho trvá, než DiRT 3 začne podporovat Steam po skončení GFWL. Oproti tomu DiRT 2 na Steamu nebude, licence na auta a další obsah už vypršela. Vývojáři tak nemohou uvést hru znovu do prodeje v jiné verzi.

České distributorské společnosti Playman se na Facebooku nějaká žena nebála zeptat na funkční torrent ke hře Assassin's Creed: Brotherhood. To jsou věci...

Hráči by si v únoru na PlayStation Plus přáli zdarma pro PS4 Worms: Battlegrounds a Transistor, na PS3 Resident Evil: Revelations a Rain a na PS Vita zase Olli Olli a Toukiden.

Podívejte se na prostředí z Gears of War, které bylo přepracované v Unreal Engine 4. Mapa už je dokončena a jak si sami můžete ověřit, Dave3d odvedl kus práce.

68 procent hráčů Dragon Age: Inquisition si vybralo za svého hrdinu muže, zatímco zbývajících 32 procent ženu. Nejvíc ženských postav je u PC hráčů.

Úvodní obrázek od marcoslucky96.deviantart.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama