Jednohubky k snídani - pondělí 19. října
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 19. října

Jednohubky k snídani - pondělí 19. října

Michal Burian

Michal Burian

21

Gears of War gamepad, tank pro tvůrce Army, embargo AC: Syndicate, chybějící média v Heroes VII, zkouška DiRT Rally, update pro Fallout Shelter, Rychle a zběsile 8, nový Sherlock Holmes a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Studio Bohemia Interactive nedávno získalo funkční tank T-72. Jmenuje se Edita a momentálně stojí na zahradě sídla studia v Mníšku pod Brdy. Nyní se dočkal vlastního videa, v němž uvidíte i to, jak vývojáři řádili nejen s tankem, ale i s BVP.

Embargo na recenze Assassin's Creed: Syndicate vyprší 22. října, tedy den před vydáním hry v Evropě. V redakci hru ještě bohužel nemáme, ale každým dnem bychom ji měli dostat.

Ubisoft pár týdnů před vydáním Might and Magic Heroes VII bez upozornění změnil obsah balení sběratelské edice. Původně měli hráči v Severní Americe dostat DVD s hrou a bonusové CD se soundtrackem. Ani jedno ale v balení nenašli, místo toho si museli vše stáhnout z internetu. Ubisoft nakonec umožnil nespokojeným majitelům edici vrátit a jako omluvu si mohou vybrat jeden z nabízených titulů zdarma. Na výběr mají Far Cry 4, Assassin’s Creed: Rogue, The Crew, Toy Soldiers: War Chest Hall of Fame Edition a Zombi.

Koncem měsíce se na Paris Games Week představí nová hra s detektivem Sherlockem Holmesem. Zing.cz bude u toho a přinese vám čerstvé informace.

Na oficiálním blogu společnosti Sega se objevila zpráva, že Yakuza 5 na západě vyjde v polovině listopadu, pokud půjde vše podle plánu. Po několika hodinách byl ale příspěvek editován a listopad byl z textu odstraněn. Místo něho se dočteme, že datum vydání pro západ se dozvíme, až bude vše připraveno.

Nezapomeňte, že od 16. října do 15. listopadu máte možnosti si z Xbox Live s Gold účtem zdarma stáhnout první sezónu adventury The Walking Dead pro Xbox One i Xbox 360.

Minulý týden oficiálně skončil ukrajinský DotA 2 tým Natus Vincere (Na`Vi).

Tvůrci Killing Floor 2 pracují na perku Gunslinger, který zahrne především zbraně Colt M1911, Desert Eagle, 500 Magnum Revolver a Remington 1858. Poslední zmíněnou zbraň můžete omrknout na působivém renderu.

V Criterion Games nemají momentálně plány vrátit se k sérii Burnout. Jednoho dne se ale přece jen dočkáme. Jen si musíme počkat, v současné době se ve studiu věnují nové značce, která má být hodně adrenalinová.

Vin Diesel v talk show Jimmyho Fallona prozradil, že Rychle a zběsile 8 se bude odehrávat v New Yorku. Film by se měl v kinech objevit 14. dubna 2017.

End Of Line Designs vytvořili skutečně povedený gamepad pro fanoušky Gears of War. Kdo by ho chtěl?

Život v protiatomovém krytu byl obohacen o aktualizace 1.2. Ta do Fallout Shelter přinesla Survival mód zvyšující obtížnost (častější nájezdy silnějších nepřátel) a také nové předměty.

Fanoušci Resident Evil se mohou těšit na pokračování animovaných filmů Resident Evil: Degeneration a Resident Evil: Damnation. Stát by se tak mělo v roce 2017, producentem je Takashi Shimizu.

Profesionální závodník - Will Orders - si vyzkoušel DiRT Rally od Codemasters.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama