Jednohubky k snídani - pondělí 2. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 2. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 2. ledna

Michal Burian

Michal Burian

20

Reklamní materiály Red Dead Redemption 2, herní mód do Windows 10, brzy nová ukázka z Mass Effectu: Andromeda, spekulace o Nintendu Switch, zdrojový kód Postalu a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Jádro týmů stojícího za hrami Lord of the Rings Online a Dungeons & Dragons Online opustilo studia Turbine a Daybreak Games a společně založili Standing Stone Games. Na oba tituly tato změna nemá mít vliv, žít budou dál.

Koncem roku se vynořily spekulace o rozšíření operačního systému Windows 10 o takzvaný Game Mode. Herní mód našel v uniklém buildu 14997 jeden ze zvědavců. Má se za to, že Game Moder má využít výkon vašeho počítače na hry, podobně jako u Xboxu One. Microsoft nesdílel žádné podrobnosti, očekává se, že Game Mode bude součástí nadcházející aktualizace Windowsu 10. Půjde vlastně o program, který zajistí, že výkon vašeho procesoru, operačních pamětí a grafické karty využije počítač především na spuštěné hry. Podobných programů existuje spousta.

28. prosince 2016 byly oficiálně vypnuty servery Wii U hry Devil’s Third od Valhalla Game Studios. Záměr oznámila společnost Nintendo již v červnu.

Na nové gameplay záběry z Mass Effectu: Andromeda nebudeme čekat dlouho. Novou ukázku uvidíme na NVIDIA CES 2017 Keynote, proběhne již 4. ledna. Ukázce bude podle všeho z PC verze na maximální detaily a vidět bychom měli nová prostředí.

YouTuber s přezdívkou OBE1plays přišel se spekulací, že připravovaný Assassin’s Creed vyjde současně i na Nintendo Switch. Neoficiální informace si všimla i známá Nintendo insiderka Laura Kate Dale. Poslední AC hrou pro platformu Nintenda bylo Black Flag, které dorazilo na Wii U.

Spatří v letošním roce světlo světa Elder Scrolls VI? Minimálně to předpovídá známý analytik Michael Pachter. Netrvalo dlouho a odpověděl mu sám Pete Hines, šéf PR a marketingu v Bethesdě. Vzkázal, že žádné Elder Scrolls v roce 2017 nebude.

Ideaki Itsuno, šéf vývoje Devil May Cry 3, Capcom Vs. SNK 2 a Dragon's Dogma, na Twitteru oznámil, že v letošním roce představí novou hru. Dočkáme se nového Devil May Cry nebo třeba Dragon's Dogma 2?

Ve finském studiu Remedy mají očividně smysl pro humor, jak dokazuje kuriózní video, které popisuje vznik nové mikiny pro zaměstnance. Určitě jde o zajímavý způsob, jak do Remedy nalákat nové lidi.

Running With Scissors nečekaně zveřejnili zdrojový kód původního Postalu. Ano, té hry, která byla tak propíraná všude ve světě za svou brutalitu. Každý tak může zkoumat zdrojový kód v jazyce C++ a zjisti, jak se před 19 lety hry programovaly. Z toho kódu vznikl před časem vydaný remake Postal Redux.

Phil Spencer si pochvaluje zpětnou kompatibilitu Xbox 360 her na Xboxu One. Leden podle jeho slov vypadá docela dobře. Tak uvidíme, jaká dávka nostalgie nás čeká v těchto dnech. Jaké hry byste chtěli?

Nedávná smrt Carrie Fisherové, kterou proslavila role princezny Leiy ve Star Wars, zasáhla velké množství fanoušků sci-fi. Jsou mezi nimi i tvůrci Elite: Dangerous, kteří hodlají po Fisherové pojmenovat obsah ve hře. Spolu s verzí 2.3 se tedy v Elite: Dangerous objeví stanice Fisher's Rest. V minulosti vývojáři podobným způsobem vzdali hold Leonardu Nimoyovi či Terrymu Pratchettovi.

Před koncem roku pro iOS a Android vyšly první dva díly RollerCoaster Tycoon. Prodávají se společně za 189,99 Kč (6 dolarů). Titul bohužel obsahuje mikrotransakce, jak se ale zdá, zábavě neubírají a nebrání v postupu.

Zahraniční obchody dostaly propagační materiály na westernovou akci Red Dead Redemption 2 od Rockstaru. Na nich je potvrzeno, že titul vyjde na podzim 2017 ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama