Jednohubky k snídani - pondělí 2. října
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 2. října

Jednohubky k snídani - pondělí 2. října

Michal Burian

Michal Burian

10

Z nové hry od tvůrců série Batman: Arkham se zblázníme, Bethesda nemusí vytvářet jen Elder Scrolls a Fallout, něco o PUBG, patche, zpětná kompatibilita a další zprávičky.

Reklama

Co byste řekli na Skyrim pro SNES? Možná že se zdá, že pátý díl ságy The Elder Scrolls míří na každou myslitelnou platformu, v tomto případě jde ale jen o vtip, který naráží na vydání konzole SNES Classic a listopadé vydání Skyrimu pro Switch.

Call of Duty: WWII si na Xboxu One očividně vyžádá 45,1 GB, jak dokazuje fotografie, která se objevila na Reeditu.

Bylo by bláhové si myslet, že tvůrci série Batman: Arkham ze studia Rocksteady nepracují na něčem novém. Pracují, i když zatím nevíme, o co jde. Marketingový manažer studia přitom tvrdí, že až nový projekt odhalí, lidé se zblázní.

Bethesda si je vědoma toho, že hráči chtějí další hry ze sérií Elder Scrolls a Fallout, ale viceprezident vzkazuje, že nemusejí nutně pracovat jen na těchto sériích. Podle jeho slov v Bethesdě touží po nových značkách a chtějí dopřát vývojářům možnost realizovat něco nového. Stejný přístup mají v Naughty Dog, kde po úspěšném Uncharted vzniklo The Last of Us, nebo v Guerilla Games, kde po Killzone pracovali na open-world akčním RPG Horizon: Zero Dawn.

Provozovatelé dokumentárního YouTube kanálu Noclip, na němž se v minulosti objevily zajímavé a kvalitní filmy a rozhovory ze zákulisí vývoje různých titulů, si již brzy posvítí na CD Projekt RED. Na šestidílnou sérii, která se zaměří na historii, vznik a design herního Zaklínače, zatím láká trailer.

Korejské studio Bluehole po úspěchu survival titulu PlayerUnknown’s Battlegrounds založilo dceřinou společnost PUBG Corp, která bude mít na starost vývoj hry společně s marketingem a obchodem. Časem mají být otevřeny nové kanceláře v Evropě, Japonsku a USA.

Protipirátská ochrana Denuvo to má sečtené. Total War: Warhammer 2 se podařilo prolomit za pouhých 24 hodin a crack pro FIFA 18 byl vytvořen za méně než jeden den.

Od včerejška mohou zlatí členové hrát hry ze říjnové nabídky. Konkrétně Gone Home (v nabídce od 1. do 31. října) na Xboxu One a Rayman 3 HD (od 1. do 15. října) na Xboxu One a Xboxu 360.

Série krátkých reklam Middle-earth: Shadow of War, které se zaměřují na život skřeta Thraka v našem světě, ještě nekončí. Čtvrtý spot je podobně praštěný jako ty předešlé. Pátá část se zaměřuje na vaření.

Nintendo se pomalu připravuje na zavření platformy Wii Shop Channel. Už totiž není potřeba, vše převzal eShop. Od 27. března 2018 nebude možné na účet přidávat další body a od 31. ledna 2019 nebude možné nakupovat.

Do 12. října je možné za polovičku koupit Super Mario Run pro iOS a Android. Zároveň byla zveřejněna nová bezplatná aktualizace. Do hry přidává spoustu světů a mód Remix 10, kde je hratelnou postavou Daisy, jen si ji musíte odemknout.

Na App Store je za pět dolarů/eur k mání titul Flower, který původně vyšel na PlayStation 3.

Někteří hráči PlayerUnknown’s Battlegrounds se už několik dnů potýkají s problémy, jde o chybu s připojením. Vývojáři na problému pracují a omlouvají se.

Fanouškovský remake klasické SEGA Mega Drive plošinovky je zdarma ke stažení. Sonic 2 HD demo nabízí tři etapy, které byly znovu vytvořeny - ikonická Emerald Hill Zone, Chemical Plant Zone a the Hill Top Zone. Sonic 2 HD pohání SonicOrca engine.

Zpětná kompatibilita Xboxu One podporuje další dvě hry z Xboxu 360. Tentokrát jde o Call of Duty: Advanced Warfare a Sonic Adventure.

Poslední den v září spatřil světlo světa nový patch pro System Shock 2. Jeho obsahem jsou různá vylepšení, modernizace a oprava chyb. Patch je zatím dostupný jen pro Windows verzi, Mac a Linux verze přijdou na řadu o něco později.

První den hrálo Battle Royale mód ve Fortnite (free-to-play) přes jeden milion hráčů. V Epic Games jsou pochopitelně nadšeni a už stihli zkompletovat první patch. Ten se zaměřil na vyvážení zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama