Jednohubky k snídani - pondělí 20. března
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 20. března

Jednohubky k snídani - pondělí 20. března

Michal Burian

Michal Burian

20

Pokračování The Evil Within, letošní Forza [Motorsport] X, další cena pro Uncharted 4, první rok Hitmana a další zprávičky.

Reklama

Tento týden se krom jiného můžete těšit na recenzi NieR: Automata, speciál věnovaný They Shall Not Pass DLC do Battlefieldu 1 nebo na recenzi slovenského akčního RPG titulu Vikings: Wolves of Midgard.

Stoic vydali Survival Mode DLC pro PS4 a Xbox One verze Banner Saga 2. Za nový obsah zaplatíte 136 Kč na PSN a 99 Kč na Xboxu.

Nintendo Switch dokáže zachovat uložené pozice, nahraje je do cloudu. Jeden majitel Switche musel svou konzoli poslat na reklamaci, když se mu vrátila, měl možnost si stáhnout save z cloudu hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild. V současné době má ke cloudu přístup jen Nintendo, později by ale mohla být pro všechny.

Uncharted 4: A Thief's End se stalo nejlepší hrou roku 2016 i na SXSW Awards. Mobilním klenotem roku je Pokémon GO a Overwatch nejlepší Esports hrou.

Opakuje se situace jako před rokem, to byla také předčasně odhalena Forza Horizon 3. Dnes došlo na fotku z údajné prezentace letošní Forzy, která by měla nést název Forza [Motorsport] X. Prý by X mohlo souviset s konzolí Project Scorpio. Rovněž by mohlo jít o druhou plánovanou expanzi pro Forzu Horizon 3.

Ve studiu Tango Softworks má být ve vývoji pokračování hororové detektivky The Evil Within (v japonštině Psycho Break), mohli jsme se dočíst v inzerátu hledající testery. Podle všeho je The Evil Within 2 v pokročilé fázi vývoje, k oznámení by mohlo dojít v červnu na E3.

Super Mario Run konečně vyjde na Android, stane se tak 23. března a ke stažení bude i bezplatné demo zahrnující část z plné verze. Ve stejný den dostanou iPhone a iPad verze update 2.0.0. Těšit se můžete na nové hratelné postavičky.

Funcom utknul tipec spekulacím, Conan Exiles na Nintendo Switch nebude, prohlásil Joel Bylos. Co se týče plánované Xbox One verze, na konzoli od Microsoftu má Conan Exiles vypadat dobře, ale ještě potřebuje doladit.

Druhý ročník Pro League turnaje v Rainbow Six Siege se uskuteční výhradně na PC. Xbox One je bohužel mimo hru, Ubisoft se hodlá soustředit na počítače. Díky tomu má být turnaj větší a lepší. Prize pool je 100 tisíc dolarů. Pro League Year Two začíná dnes v USA, od 23. března v Evropě a od 26. března v Brazílii. Finále proběhne 20. a 21. května v polských Katovicích.

K oznámení spekulovaného remasteru prvního StarCraftu by mohlo dojít 25. března v Koreji. Blizzard na tento den naplánoval nový turnaj.

IO Interactive se chlubí infografikou. Tohle všechno hra Hitman za svůj první rok nabídla: 22 Elusive Targets, 44 Escalation Contracts, 4 Challenge Packs a přes 100 Featured Contracts. Hráči dokončili více než 70 milionu výzev a přes 250 tisíc kontraktů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama