Jednohubky k snídani - pondělí 21. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 21. prosince

Jednohubky k snídani - pondělí 21. prosince

Michal Burian

Michal Burian

7

Perníkové přáníčko od Cenegy, nová konzole od Nintenda má být jiná, sexy Xbox One gamepad, top hry na Steamu, propouštění u Elder Scrolls Online a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Nová konzole od Nintenda podle analytika Matta Dienera nemusí nutně jít ve stopách PlayStationu 4 a Xboxu One, aby šlo o úspěšný hardware. Dle jeho slov by bylo rozumné, kdyby Nintendo stavělo na úspěchu 3DS a Wii. Pokud je to pravda, tak by konkurencí pro NX nebyla aktuální generace konzolí.

Za minulý týden se na Steamu nejlépe prodávalo GTA V. Na dalším místě potom Fallout 4, novinka v early access Squad, Counter-Strike: Global Offensive, Hurtworld, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Elite Dangerous: Horizons, Just Cause 3, Call of Duty: Black Ops III a ARK: Survival Evolved.

Společnost Funcom chystá novou hru s Barbarem Conanem. Odhalena bude ale později. Zároveň Funcom má ve vývoji ještě další dva tajné tituly.

Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut s DLC obsahem bude na Xboxu One zpětně kompatibilní na začátku roku 2016. Samotný Deus Ex: Human Revolution už podporován je.

Fanoušci Crackdown nebo sběratelé tematických gamepadů zapláčou, Microsoft oznámil, že speciální Xbox One ovladač ve stylu střílečky Crackdown 3 nebude prodávat v obchodech. Vyrobeno má být jen několik kusy, ty budou určeny vítězům Xbox Live gamertag soutěže.

Zákaznické centrum studia Zenimax (Elder Scrolls Online) mělo propustit 300 zaměstnanců a uzavřít své kanceláře v irském městě Galway. Ty byly vytvořeny z finanční podpory irské vlády a měly za úkol vylepšit komunikaci s evropskými hráči. Studio v Marylandu stále funguje.

V týdnu se na Steamu konečně začala prodávat legendární real-time strategie Total Annihilation, která vyšla v roce 1997. Do 25. prosince ji na Steamu koupíte s 30 procentní slevou, za 3,49 euro.

Pokud byste si přáli další taktickou akci ze série SOCOM (na PS4 samozřejmě), tak se jen tak nedočkáte. Vzkázal to Shuhei Yoshida, šéf Sony Worldwide Studios pro Evropu. Zatím prý nemají ani žádné plány na další SOCOM. Buď tedy nemluví pravdu, nebo si skutečně na další díl počkáme ještě řadu let.

Arkádová střílečka Alienation pro PS4 od autorů her Resogun a Dead Nation nebude v den vydání podporovat lokální kooperaci. Vývojáři se zaměřují na online co-op. Naštěstí nevylučují přidání lokálního co-opu v budoucnosti, ale vše hezky popořadě. Alienation má vyjít 23. března 2016.

Cenega posílá svým obchodním partnerům krásné perníkové přáníčko s postavičkou z Falloutu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama