Jednohubky k snídani - pondělí 22. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 22. prosince

Jednohubky k snídani - pondělí 22. prosince

Michal Burian

Michal Burian

11

Tvůrce Minecraftu si koupil dům za 70 milionu dolarů, bundle PS4 s The Order: 1886, engine Street Fighter V, stromy v GTA V a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme Vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Pokud se těšíte na viktoriánskou akci The Order: 1886 a nemáte ještě PlayStation 4, tak právě pro vás bude bundle hry společně s konzolí. Disk bude klasicky 500 GB a k tomu jeden DualShock 4. Cena 439,95 eur.

Microsoft je podle spekulací připraven na červnové E3 2015 v Los Angeles představit headset pro virtuální realitu, obdoba Oculus Rift a Project Morpheus od Sony. Vývoj má mít na starost stejný člověk, jako tablet Surface.

Street Fighter V, jenž dorazí na PC a PlayStation 4, běží na Unreal Engine 4 a vývoj je teprve ve 20 procentech. Před vývojáři je tak ještě spousta práce, proto není stanovené ani datum vydání. Amazon uvádí rok 2016, což by celkem odpovídalo.

Lionhead se pochlubili statistikami z bety Fable Legends, která odstartovala v polovině října.

V mobilních telefonech a tabletech s operačním systémem Android si můžete užívat GTA Chinatown Wars, stejně tak Tales From the Borderlands, které je navíc dostupné i pro iOS.

Pro DriveClub vyšla nová aktualizace, která má za úkol stabilizovat celou hru, opravit žebříčky a zvuky. V dalším updatu přijde na řadu umělá inteligence a privátní závody.

Po aktualizace Grand Theft Auto V na PS4 a Xbox One se konečně začaly malinko ve větru hýbat stromy.

Markus "Notch" Persson, tvůrce Minecraftu, prodal svou společnost Mojang Microsoftu na začátku tohoto roku za 2,5 miliard dolarů a část peněz se rozhodl investovat. Koupil si dům v Beverly Hills za 70 milionu dolarů. V domě má vlastní kino pro 18 lidí, osm ložnic a 15 koupelen.

Tímto dílem se s vámi rovněž loučím, pravděpodobně jde o poslední díl jednohubek v letošním roce. S novým formátem zpravodajství budeme pokračovat na začátku roku 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama