Jednohubky k snídani - pondělí 22. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 22. srpna

Jednohubky k snídani - pondělí 22. srpna

Michal Burian

Michal Burian

8

Remastery od EA, datum vydání adrenalinového Steep, další Burnout zatím nebude, první hra pro zářijový program Game with Gold, vylepšený CryEngine, příští Gamescom a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Pokud byste se chtěli příští rok zajet podívat na Gamescom do Kolína nad Rýnem, tak se bude pro veřejnost konat od 22. do 26. srpna 2017. Jak vidno, Gamescom bude hlavně pro veřejnost, velké vydavatelské domy se soustředí na červnovou E3 v Los Angeles.

Zimní adrenalinové radovánky na lyžích a snowboardu si ve hře Steep od Ubisoftu užijeme od 2. prosince 2016, kdy vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Již brzy další soutěž. Stále můžete vyhrát PC verzi F1 2016.

Fanoušci arkádových závodů Burnout mají smůlu, ve vývoji není žádný remaster, natož nový díl. Studio Criterion Games se soustředí na Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission. Škoda, snad někdy v budoucnu.

Jednu potěšující zprávu pro příznivce značek od EA přece jen máme. Vydavatel změnil názor na remastery a plánuje znovuzrození některých svých sérií. Hojně se spekuluje o Mass Effectu, ale klidně může jít o úplně jinou IP, třeba Dead Space nebo Need for Speed (kdo by nechtěl Underground 2).

V průběhu září na Steamu vyjde vizuální dobrodružný román Steins; Gate, odhalil Steam.

Z důvodu prací na anti-cheatovacím systému nevyjde demo PES 2017 pro PC. To je přinejmenším zvláštní důvod. Nebude v tom spíše to, že na PC bude letošní PES jen hybridem mezi současnou a minulou generací konzolí?

Microsoft odhalil první hru, která bude v zářijové nabídce Game with Gold. Tou hrou je Earthlock: Festival of Magic pro Xbox One. Tohle tahové RPG vyjde v září i na PC a PS4. Stojí za ním studio Snowcastle Games.

Za Marcuse Fenixe si v Gears of War 4 nezahrajeme. Přestože ve čtvrtém díle bude, příběh se bude soustředit na jeho syna jménem JD Fenix, potvrdil kreativní ředitel Chuck Osieja pro IGN.

Poslední expanze do Destiny se jménem Rise of Iron přinese nové trofeje a achievementy.

Technologie CryEngine verze 5.2 bude plně podporovat DirectX 12 a Multi GPU pro virtuální realitu. K dispozici má být už koncem srpna, zatímco 5.3 bude v polovině října a přinese podporu Vulkan API. Uvidíme, zda připravované hry - třeba Kingdom Come: Deliverance a Sniper: Ghost Warrior 3 - přejdou na novou verzi, která umožní např. reálnější mraky.

Od 15. do 18. září bude na Tokyo Game Show k vidění hratelná verze Resident Evilu 7. Návštěvníci tohoto veletrhu si budou moci nový hororový počin zahrát, stejně tak Monster Hunter Stories pro 3DS a Toraware no Palm pro iOS a Android.

Vzniká iPad verze Rome: Total War, která nabídne vše, co přinesla hra na počítači, včetně plnohodnotné kampaně, kde budete moci hrát za všech 11 frakcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama