Jednohubky k snídani - pondělí 22. února
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 22. února

Jednohubky k snídani - pondělí 22. února

Michal Burian

Michal Burian

17

Úspěch série Civilization, Quantum Break hotovy, klávesnice a myš v budoucnu pro Xbox One, Fallout 3 vyjde konečně i v Německu, patche řeší problémy s frekvence snímků za sekundu nebo lákavé hry pro březnovou nabídku Xbox Gold.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Tvůrci Alana Wakea se pochlubili, že dokončili vývoj akce Quantum Break, která vyjde 5. dubna ve verzích pro Xbox One a Windows 10. Zároveň je možné předběžné stažení, na konzoli hra zabere 44 GB.

Březnová nabídka her zdarma s Gold účtem by měla být ve znamení her Sherlock Holmes: Crimes and Punishments a Lords of the Fallen pro Xbox One a Supreme Commander 2 a Borderlands pro Xbox 360 (se zpětnou kompatibilitou). Čeká se jen na potvrzení Microsoftem.

Patch opravil problémy s frekvencí snímků za sekundu i PlayStation 4 verze Firewatch.

OlliOlli 2 a Not A Hero rozšíří seznam her na Xboxu One, oznámily společnosti Team17 a Roll7. OlliOlli 2: XL Edition vyjde konce roku a půjde o definitivní verzi skateboardingové hry nabízející pět nových světů, 50 nových amatérských i profesionálních levelů, 250 nových výzev a FreeSkate mód. Not A Hero: Super Snazzy Edition se také očekává letos s třemi exkluzivními úrovněmi obsahující 4 nové vedlejší mise.

Bethesda oslavuje, po osmi letech bude moci v Německu oficiálně vyjít Fallout 3. Úřady si tak zákaz rozmyslely. Spekuluje se, že by mohla být na trhu HD edice.

Na YouTube kanále Ubisoft naleznete tipy a triky pro hraní The Division.

Problémy se snímky má za úkol zažehnat i druhý patch pro Xbox One a PS4 verze Sebastien Loeb Rally Evo.

V budoucnu bude Xbox One podporovat klávesnice a myši, potvrdil Phil Spencer.

Za 25 let se prodalo 35 milionů kopií her Civilization, hráči nahráli miliardu hodin a vyšlo 66 různých edic.

Hideo Kojima při své cestě dokonce navštívil i Respawn Entertainment (Titanfall) v Kalifornii. Vince Zampella, spoluzakladatel Respawnu, na Twitteru napsal, že je rád, že Kojima rozjel nové studio.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama