Jednohubky k snídani - pondělí 23. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 23. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 23. ledna

Michal Burian

Michal Burian

4

<strong>Dnes recenze na Resident Evil 7</strong>, beta Injustice 2, možná nová frakce v Gwentu, hra podle filmu Planeta opic, předpověď pro Switch a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Dnes v 17:00 zveřejníme recenzi na Resident Evil 7, zároveň s celosvětovým embargem.

V Bohemia Interactive nedávno uspořádali soutěž o nejlepší billboardy vytvořené komunitou, které budou umístěny na mapě Malden 2035 v Armě 3 a Projectu Argo. Na webu si můžete prohlédnout vítězné kousky, které leckdy dokážou pobavit. Stále přitom platí, že do Army 3 dorazí mapa Maldenu v létě a bude zdarma.

Gwent: The Witcher Card Game se pravděpodobně už brzy dočká přidání frakce Nilfgaardu. Naznačuje to změna titulního obrázku, k níž došlo na sociálních sítích. Dá se očekávat, že nilfgaardské karty uvidíme i ve streamu vývojářů, který začíná zítra v 18:00 na Twitchi.

Herní divize společnosti Fox pracuje na hře podle filmu Planeta opic, určena bude pro různé VR a AR platformy.

Zaregistrovat se můžete do bety bojovky Injustice 2, proběhne na PS4 a Xboxu One. Zítra navíc bude důležitý stream, ve kterém Ed Boon odhalí nové informace.

Několik her z PS4 a Xboxu One míří na Nintendo Switch, kupříkladu Elder Scrolls V: Skyrim, Lego City Undercover a Yooka-Laylee. Čeká to samé Titanfall 2 od Respawnu? "No. F*** no!" odpověděl razantně senior designer Mohammad Alavi.

Do konce roku 2020 se prodá 40 milionu kusů konzole Nintendo Switch, předpovídá analytická firma DFC Intelligence. Vy se zatím můžete podívat na uživatelské rozhraní Switche, zveřejnilo ho studio Nicalis. Pravděpodobně to není ještě finální UI.

Jen v Severní Americe se prodalo dohromady 4,5 milionu kusů her Pokémon Sun a Moon.

V následujících třech měsících bude Vault služby EA Access nabízet 40 her. Předplatitelé EA Access na Xboxu One se mohou těšit na Dead Space Ignition, Madden NFL 17, Skate 3 a Zuma’s Revenge.

Lovecký simulátor theHunter: Call of the Wild vyjde 16. února na PC. Přinese otevřený svět o rozloze téměř 130 km2.

Režisérem a scénáristou filmu The Division se stal Stephen Gaghan. Získal v roce 2001 Oscara a pracoval pro Activision na Call of Duty: Ghosts.

Podle Michaela Pachtera bude muset být Microsoft opatrný při stanovení ceny konzole Xbox Scorpio. Myslí si, že společnost musí nastavit cenu podobnou konkurenční PS4 Pro, aby zaujmula hráče. V opačném případě hrozí podcenění velikosti trhu se 4K.

Do předběžného přístupu na Steamu vstoupilo karetní dobrodružství Card Quest, které se odehrává v dungeonech. Koupíte za 7,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama