Jednohubky k snídani - pondělí 23. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 23. listopadu

Jednohubky k snídani - pondělí 23. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

20

Windows slaví 30 let, obsah expanze Bloodborne, MiniDayZ, obal Hitmana, The Game Awards, zbraně ve Falloutu 4, hra od tvůrce BioShocku a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V pátek oslavil Windows 30 let. První operační systém vyšel 20. listopadu 1985 a měl 16bitové grafické uživatelské rozhraní.

Fanoušci dali dohromady obsah, který přinese do Bloodborne expanze The Old Hunters - nové zbraně, nepřátelé, bossové, lokality a další věci.

Nedávno bylo potvrzeno, že Burnout Paradise bude v budoucnu podporováno ve zpětné kompatibilitě. Pokud jste se těšili, že Criterion Games to samé udělají v případě Burnout Revenge, tak neudělají.

VR hra Robinson: The Journey, kde v kůži mladého astronauta havarujeme na záhadné planetě, od Cryteku má ukázat sílu technologie CryEngine. Hráči se budou pohybovat v bohatém prostředí s mnoha detaily.

2D hra MiniDayZ, kterou můžete zdarma hrát ve svém prohlížeči, se dočkala finální aktualizace, která přidala například vozidla, novou mapu, možnost lovit zvěř nebo sníh.

V zahraničí se začala prodávat Gold edice Cities: Skylines. Kromě expanze After Dark obsahuje všechny menší dodatečné balíčky s budovami a parky, stejně tak digitální soundtrack. Cena je 40 euro.

Gravity Rush Remastered vyjde s týdenním předstihem. Původně měla PS4 hra dorazit 10. února, nově Sony hlásí 2. února 2016 pro USA i Evropu.

Shuhei Yoshida, prezident Worldwide Studios, si myslí, že ocenění hra roku 2015 by si zasloužil hardcore RPG titul Bloodborne. Bude to ale mít těžké, soupeří s hrami Zaklínač 3, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Fallout 4 a Super Mario Maker. Geoff Keighley, moderátor The Game Awards 2015, zase láká na novinky od vývojářů. Máme se dočkat nejedné premiéry. Očekávat můžeme nové trailery a možná i nějaké to zajímavé oznámení.

Pravděpodobně tohle bude finální obal krabičky nového Hitmana, který by měl vyjít v březnu 2016.

Ken Levine, tvůrce BioShocku, pracuje na kreativní a inovativní hře, prozradil investorům šéf Take-Two.

Hrajete Fallout 4 a hledáte unikátní zbraně? V tom případě vám pomůže tohle video.

Nová reklama na prémiovou službu PlayStation Plus. Slogan „24 her za rok“ platil i před dvěma lety, kdy hráči dostali zdarma třeba Far Cry, Metal Gear Rising: Revengeance nebo Saints Row: The Third.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama