Jednohubky k snídani - pondělí 24. dubna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 24. dubna

Jednohubky k snídani - pondělí 24. dubna

Michal Burian

Michal Burian

23

Recenze Outlastu 2 a Syberie 3 na Zingu, remake Tomb Raider v prohlížeči, speciální verze Rocket League, nový obsah do Black Ops 3, šéf Gearboxu poukazuje na kopírování Call of Duty: WWII a další zprávičky.

Reklama

Po setmění si budete moci na Zingu přečíst recenzi na horor Outlast 2. Naše hodnocení zveřejníme přesně ve 21:00. Dříve nám to nedovoluje celosvětové embargo.

Ve svém internetovém prohlížeči si můžete zahrát legendární první díl Tomb Raider s archeoložkou Larou Croft. Jde o fanouškovský remake, na kterém v open-source enginu pracuje XProger. Potěší, že Tomb Raider umožňuje hrát z pohledu třetí i první osoby. Vylepšen byl také vizuál, ale nečekejte nic převratného.

Při recenzování PC verze adventury Syberia 3 se nám nevyhnuly problémy, které trápí i další hráče. Jsme nuceni čekat na vydání patche, který by měl hru na většině sestav zprovoznit.

V Číně bude k dostání speciální, free-to-play verze oblíbené hry Rocket League. Vzniká ve spolupráci studia Psyonix se společností Tencent. Tvůrci Rocket League si od toho slibují miliony dalších hráčů. Čínská verze bude upravena tak, aby vyhovovala očekávání místních hráčům. Základní herní prvky zůstanou beze změny. Pochopitelně nebudou chybět mikrotransakce.

Díky programu ID@Xbox na Xbox One a Windows 10 vyšlo již více než 500 her od nezávislých studií z celého světa. Pětistou hrou je Cities: Skylines. Budovatelskou strategii následoval Verlore Verstand od Skobbejak Games. To je zároveň první titul od afrických vývojářů v ID@Xbox.

Luiz Carlos Gomes, brazilský herec, jenž dabuje postavu doktora Edwarda Richtofena v zombie módu od Treyarchu, přidal na svůj Instagram novou fotku z nahrávání. V popisku uvedl několik hastagů jako Black Ops 3, Treyarch nebo Richtofen. Následně je všechny odstranil. Nebylo by to nic zvláštního, avšak poslední měsíce se dost spekuluje o dodatečném zombie obsahu do Black Ops 3. Nasvědčuje tomu několik evidencí nalezených v kódu hry a také samotné prohlášení vedoucího Treyarchu, který potvrdil pro letošek velké věci týkající se zombíků. Španělský obchod poté prozradil DLC pojmenované Zombie Chronicles - obsahovat má 8 klasických map zombies módů od Treyarch v remasterované podobě + na všech map má být funkce Gobblegum. Prý se má dokonce prodávat nová verze Black Ops 3, která zahrne tento nový obsah.

Ve vývoji nová Yakuza, potvrdil šéf Toshihiro Nagoshi, který v rozhovovoru pro Famitsu prozradil, že by nemělo jít o jednu jedinou hru, ale o více titulů.

Během dubna pro strategii Halo Wars 2 měl vyjít dodatečný obsah Colony. Z důvodu chyby, kterou je potřeba nejprve opravit, dorazí později..

Nový update vylepšil matchmaking v Dotě 2 a zároveň zavedl novou ochranu. Pokud budete chtít hrát hodnocené zápasy, budete muset zadat své telefonní číslo, abyste aktivovali účet. Valve tím chce chránit hru před hráči, kteří mají více účtů. Na jedno tel. číslo půjde registrovat jeden účet Doty 2.

Super Bomberman R obdržel aktualizaci, která vylepšuje optimalizaci hry. Ta nyní na Nintendu Switch běží při 60 snímcích za sekundu. Zároveň přidal tři nové skiny: Vic Viper z Gradius, Belmont z Castlevania a Pyramid Head ze Silent Hill.

Randy Pitchford‏, šéf Gearbox Software, často poukazuje na konkurenční hry. Tentokrát na svém Twitteru upozornil, že obal Call of Duty: WWII se podobá obrázku z limitované edice hry Brothers in Arms. Později potvrdil, že pracují na novém díle BiA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama