Jednohubky k snídani - pondělí 25. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 25. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 25. ledna

Michal Burian

Michal Burian

32

Steelbook Uncharted 4, Hideo Kojima na cestách, DICE nechce mluvit o Battlefieldu 5 nebo pixeloví piráti.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Hideo Kojima cestuje po celém světě, zavítal i do studia Sucker Punch (Sly Cooper nebo inFamous) a setkal se s režisérem JJ Abramsem (Star Wars: Síla se probouzí). Vypadá to, že japonský designér hledá inspiraci pro své nové hry, které už nebude vytvářet ve spolupráci s Konami. Zároveň vývojář připravuje vlastní pořad na YouTube, jmenovat se má HideoTube.

Podle nepotvrzených zpráv, Kotaku se je mělo dozvědět od vývojářů, plánované Destiny 2 nevyjde v září letošního roku, ale později. Ve studiu Bungie je prý chaos a neustále se něco mění.

Na Steamu je ke stažení demo WRC 5, můžete tak porovnat kvality mezi demoverzí Sébastien Loeb Rally Evo. WRC 5 nabízí v ukázce Hyundai i20 WRC ve dvou speciálních závodech - Sisteron-Thoard z Rally Monte Carla a australskou Coates Hire Rally.

Tým fanouškovských předkladatelů Falloutu 4 hledá nové dobrovolníky, kteří pomohou s překladem nebo korekcí.

DICE v současné době není připraveno mluvit o Battlefieldu 5. První informace se dozvíme později, pravděpodobně před červnovou E3 v Los Angeles. Battlefield 5 se očekává letos na podzim.

Takhle bude nově vypadat steelbook Uncharted 4, od návrhu se dost liší.

Podle španělského Xbox Live na Xboxu One by další hrou se zpětnou kompatibilitou mělo být Call of Duty: Black Ops. Microsoft nedávno přidal 10 her, včetně Zaklínače 2.

Hra Civilization Revolution 2 Plus pro PS Vita opět odložena, vyjít měla v tomto týdnu, ale to se nestane. Nově s ní vývojáři počítají do konce letoška a slibují, že čas navíc bude na produktu vidět.

Prostudovat můžete trofeje blížícího se titulu The Witness, včetně jedné platiny a dvou stříbrných.

Fanoušci se ptají, proč není ARK: Survival Evolved v placené preview verzi i pro PlayStation 4. Vývojáři odpovídají, že se dotyčný musí obrátit na Sony.

Pixeloví piráti míří na PlayStation 4 a Xbox One, vyjdou 16. února za 15 dolarů. Jedná se o side-scrollingovou adventuru od Quadro Games a tvůrců Terraria.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama