Jednohubky k snídani - pondělí 26. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 26. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 26. ledna

Michal Burian

Michal Burian

15

Gamepady k PS4 a Xbox One z ryzího zlata, krabice pro fanoušky Bloodborne, Brutal Doom a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Za 128 628 dolarů se prodala limitovaná 20th Anniversary edice konzole PlayStation 4 s číslem 00001. Výtěžek z aukce půjde na charitu.

343 Industrie a knižní nakladatelství Simon & Schuster oznámili novou novelu z universa Halo s názvem Halo: New Blood. Novela bude vyprávět příběh seržanta dělostřelby Edwarda Bucka, kterého si v Halo 3: ODST zahrál Nathan Fillion. UNSC se rozhodne vytvořit novou generaci Sparťanů a Buck bude muset učinit nelehké rozhodnutí. Master Chief v příběhu nebude.

Bethesda by u Elder Scrolls Online pro PlayStation 4 a Xbox One byla ráda, kdyby hra běžela v rozlišení 1080p při 30fps.

Vesmírný simulátor Star Citizen nepřestává lákat nové hráče. Díky tomu se může pochlubit, že celkově od fanoušků vybral již neskutečných 70 milionů dolarů.

V této krabice fanoušci Bloodborne naleznou steelbook, digitální soundtrack, artbook, poznámkový blok z kůže, skin a set s brkem a červeným inkoustem. Prodává se za 129,95 eur.

Ve středu se dočkáme nových gameplay záběrů z Mortal Kombat X. Během streamu bude představen i nový bojovník.

Hledáte tipy, návody a další věci do SimCity? Potom zamiřte na novou komunitní stránku scbuildit.com, kterou vytvořili sami fanoušci.

Limitovaná edice DualShocku 4 z ryzího zlata je vyprodaná. Společnost ColorWare vyrobila pouze 25 kusů gamepadu pro PS4 z 24 karátového zlata a již se našlo 25 zájemců, kteří si speciální DualShock 4 za 300 dolarů koupili. Ovladač k Xbox One ze zlata se dá stále koupit.

EA Sports UFC dostalo poslední velkou aktualizaci. S pořadovým číslem sedm se do hry dostal Anthony “Rumble” Johnson, Eddie Alvarez, Holly Holm a Rafael Dos Anjos.

Ve videu níže můžete porovnat trať Road America - skutečnost vs. Project Cars.

Fanouškovský mod od ‘SGtMarkIV’ dělá z Doomu ještě brutálnější střílečku z pohledu první osoby. Modder přidal nové efekty, díky nimž Brutal Doom vypadá fenomenálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama