Jednohubky k snídani - pondělí 26. října
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 26. října

Jednohubky k snídani - pondělí 26. října

Michal Burian

Michal Burian

19

Beta RollerCoaster Tycoon, úspěch Pillars of Eternity, trofeje NFS, horor Slender, Zaklínač nebo recenze Xbox One Elite gamepadu.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Filip Němec, redaktor Zingu, po návratu z Los Angeles odlétá dnes do Paříže, aby se zúčastnil zítřejší tiskové konference PlayStation a poté si vyzkoušel připravované hry pro rok 2016 nejen od Sony.

Na konci minulého týdne vyšel patch 1.11 pro Zaklínače 3, který se věnuje především opravám spojeným s expanzí Srdce z kamene. Kromě toho ale také konečně opravuje úkol Nejhledanější na Skellige, se kterým měla řada hráčů problémy. Seznam změn zde.

V polovině tohoto týdne se dozvíme jména her, která budou v listopadové nabídce PlayStation Plus.

Zahraniční recenze pějí chválu na Xbox One Elite gamepad a nebojí se ho označit za nejlepší ovladač současné generace konzolí. Shodují se na tom, že cena by mohla být nižší (150 dolarů – 3600 Kč - je dost), stejně tak jim vadí, že se nedá nabíjet, opět potřebujete baterky.

Fallout 4 si můžete z větší části stáhnout z Xbox Live Marketplace a čekat na jeho vydání. 10. listopadu se vám potom stáhne jen malá část, která hru odemkne.

Izometrické RPG Pillars of Eternity dokázalo prodat více než 500 000 kusů na Steamu. Feargus Urquhart v blogovém příspěvku poděkoval fanouškům, kterým vděčí za obrovský úspěch tohoto titulu.

Od 30. října do 2. listopadu proběhne beta RollerCoaster Tycoon World. Do ní se dostanou všichni, kteří si předobjednají hru na Steamu. Vyzkoušet si budou moci budování parku s neomezenými financemi. Vývojáři se soustředí na otestování jejich nástrojů.

Světlo světa spatřily trofeje z Need for Speed. Pokud plánujete získat platinu, tak se s nimi můžete seznámit, abyste věděli, co vás čeká a nemine.

Wii U verze hororu Slender: The Arrival využívá WiiMote ovladač jako baterku. Na evropském eShopu hru naleznete od 29. října. Před časem vyšla pro PC, Mac a obě generace konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama