Jednohubky k snídani - pondělí 27. března
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 27. března

Jednohubky k snídani - pondělí 27. března

Michal Burian

Michal Burian

10

Outlast 2 bez cenzury, prodeje Call of Duty u nás, problémy u plošinovky Yooka-Laylee, God of War asi letos, úspěch české adventury Machinarium, odpočet pro Total War a další zprávičky.

Reklama

Oficiální stránka série Total War láká na něco velkého. Za čtyři dny a několik hodin dojde k odhalení. S největší pravděpodobností půjde o nový projekt. Že by nové Total War, ve kterém se podíváme opět do historie? Na pokračování Total War: Warhammeru (v plánu je trilogie) je poněkud brzy.

Každý díl série Call of Duty se na našem trhu prodává hůř a hůř, prozradil Martin Schovanec z Xzone.cz. Pokud se potvrdí víkendové informace o návratu do druhé světové války, mohlo by se CoD začít letos na podzim zase normálně prodávat.

Hororová sci-fi survival hra Routine nestíhá březnové datum vydání. Aby PC verzi mohli v Lunar Software věnovat více času, vyžádali si měsíc až dva navíc.

Super Mario Run se nevydařil podle představ Nintenda, s cenovkou deseti euro nedokáže populární instalatér bojovat s konkurencí na iOS. Hráči si vyzkoušeli bezplatnou verzi a moc neinvestují do plné. Nedávno vyšlo Super Mario Run na Android.

Stále více indicií nasvědčuje tomu, že nové God of War vyjde v letošním roce. Na konci toho loňského vývojáři dokončili obsah a už se soustředí jen na doladění všeho. Amazon před časem uvedl, že k vydání dojde letos. Nově dabér Kratose, Christopher Judge, aktualizoval popisek na svém Twitteru, kde napsal: God of War (2017). Tak uvidíme…

Tvůrci open-world plošinovky Yooka-Laylee řeší problém. Krátce před vydáním hry se jim nelíbí výroky YouTubera Jona Jafariho, který je zároveň dabérem jedné postavy v Yooka-Laylee. Jafari je v poslední době dost kontroverzní, ve svých videích prohlašuje, že se mexičtí imigranti snaží ovládnout USA. Studio Playtonic Games se nejen kvůli tomu rozhodlo jeho dabing vyřadit.

Mezi první PS4 tituly ve streamovací službě PlayStation Now mají být Killzone Shadow Fall, Helldivers, Escape Plan, Knack, Resogun, The Unfinished Swan, Dead Nation: Apocalypse Edition, Sound Shapes, Super Stardust Ultra nebo Rivals Hardware. Hry bude možné hrát i na PC, služba ale není v současné době oficiálně dostupná pro náš region.

Horor Outlast 2 se nakonec bude moci v Austrálii legálně prodávat. Na začátku měsíce ratingová organizace vystavila stopku, minulý týden ale došlo ke změně. Outlast 2 dostal rating R18+ s varováním na hororové motivy, násilí, krev, krveprolití a sex. Red Barrels tak nemusí titul cenzurovat, po celém světě se bude prodávat jen jedna verze, žádné úpravy pro jednotlivé trhy.

Česká point-and-click adventura Machinarium prodala přes 4 miliony kusů a příjem je nižší stovky milionů, pochlubil se Jakub Dvorský z Amanita Design v rozhovoru pro magazín Forbes Next.

Bude se Halo Wars: Definitive Edition prodávat na Steamu? Gamecheat13 zveřejnil fotku, kde hra vyžaduje připojení na Steam. Při té příležitosti si komunita vzpomněla na Steam achievementy, kde se v minulosti první díl této real-time strategie objevil.

Fanoušci jsou hodně všímaví, v souvislosti s víkendovým únikem fotek s logem Call of Duty: WWII si vzpomněli na informaci na Twitteru šéfa Sledgehammer Games, který před rokem napsal, že pracuje na “Call of Duty ####“. #### odpovídá WWII. Že by?

Společnosti Devolver Digital a No Code vydaly demoverzi nové PC adventury pojmenované Stories Untold. Ukázka obsahuje první kapitolu z příběhu. V plné verzi budou čtyři jedinečné příběhy, hra má unikátním způsobem ohýbat žánr a přinést směs klasického textového dobrodružství, point-and-click a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama