Jednohubky k snídani - pondělí 29. května
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 29. května

Jednohubky k snídani - pondělí 29. května

Michal Burian

Michal Burian

15

Červnové PS Plus hry, milionové Factorio, datum vydání Sonic Mania, easter egg ve Far Cry 5, speciální FIFA pro Switch, Prison Architect na mobily nebo srovnání Dooma.

Reklama

Podle všeho známe již dvě hry, které budou součástí červnové nabídky PlayStation Plus. Turecký oficiální účet PlayStationu na Twitteru odhalil, že na PS4 to bude adventura Life is Strange a střílečka Killing Floor 2. Oficiálně by hry měly být odhaleny ve středu.

Budování a vytváření automatizovaných továren Factorio zlákalo hráče. Česká strategie je stále v předběžném přístupu, přesto dokázala prodat jeden milion kopií.

Jeden ze správců společnosti Sega se zřejmě uklikl, na produktové Steam stránce plošinovky Sonic Mania se objevilo video, na jehož konci bylo datum vydání. To připadlo na 15. srpna. Krom PC verze dorazí Sonic Mania i na PS4 a Xbox One. Oficiálně je hra v plánu na léto.

Funkce unlimited sprint se stala základem mnoha z nedávných dílů Call of Duty, ale v letošním WW2 nebude, potvrdil Michael Condey. Pravděpodobně měl na mysl multiplayer, kde tento specializovaný perk nebude.

Na chytré mobily a tablety dorazil Prison Architect. I na cestách tak můžete budovat a spravovat své vězení s maximální ostrahou. Prison Architect: Mobile naleznete bezplatně na Google Play a App Store.

FIFA 18 na Nintendo Switch nevyjde, nová konzole od japonské společnosti bude mít svou vlastní a speciální verzi. Alespoň to vyplývá ze seznamu her od EA, kde je uvedena FIFA 18 pro PC a konzole a EA Sports FIFA pro Nintendo Switch.

The Escapists 2 je mnohem větší než první díl a zároveň se pochlubí novými funkcemi, online multiplayerem, kooperací a kompetitivním multiplayerem pro 2-4 hráče a tunou obsahu pro jednotlivce, prozradil Kevin Carthew pro Gamereactor.

Všimli jste si easter eggu v oznamovacím traileru Far Cry 5? My teda rozhodně ne. Na palubovku vozu ukryl Ubisoft postavičku šíleného králíka ze série Rabbids. Právě s králíky vyjde nová hra, RPG pojmenované Mario + Rabbids Kingdom Battle pro Switch.

Vůbec poprvé poběží MotoGP 17 na konzolích a počítačích při 60 snímcích za sekundu. Na PS4 Pro licencované závody motorek dosáhnou na rozlišení 1440p a 60fps.

Nejprodávanější hrou minulého týdne na Steamu je opět PlayerUnknown's Battlegrounds. Na druhém místě GTA V, třetí novinka Friday the 13th: The Game. Následuje Fallout 4, Counter-Strike: Global Offensive, novinka Endless Space 2, H1Z1: King of the Kill, Oxygen Not Included, Dead Cells a desítku uzavírá Fallout 4 Season Pass.

YouTuber CrowbCat se rozhodl připomenout, jak byl Doom prezentován na E3 v roce 2015 a jak vypadala jeho finální verze o téměř rok později na počítači s maximálními detaily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama