Jednohubky k snídani - pondělí 29. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 29. srpna

Jednohubky k snídani - pondělí 29. srpna

Michal Burian

Michal Burian

10

Praga R1 v Assetto Corsa, nové verze DualShocku 4 a PS Move, další vývojáři pro God of War, Adam Jensen znovu tancuje Safety Dance, kdy vyjde Nuka-World DLC, demo Forza Horizon 3 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Jestli patříte mezi fanoušky Deus Ex: Human Revolution, pravděpodobně jste narazili na velmi populární video Adam Jensen Does A Safety Dance!, kterého si všimli i tvůrci hry. Nyní jsme se dočkali pokračování, přirozeně v kulisách Mankind Divided a s řádným hudebním doprovodem, který lépe pasuje k rychlejším animacím nového dílu.

12. září by měla být k dispozici demoverze open-world závodů Forza Horizon 3 pro Xbox One, odhalil předčasně obchod Game ve Velké Británii. Čeká se na potvrzení.

Studio Sony Santa Monica hledá nové tváře na pozice Lighting Artist a Senior Animator, oba se připojí k vývoji nového God of War. I to naznačuje, že vývoj hry je teprve v raných fázích.

Nové spekulace o Nintendo NX tvrdí, že konzole bude mít 6,2 palcový multi-dotykový displej s rozlišením 720p, alespoň tak má vypadat prototyp, uvádějí zdroje Emily Rogers. U finální verze ale může být displej větší, případně o něco menší.

Kdy vyjde Nuka-World DLC k Falloutu 4? Bethesda potvrdila, že v Evropě dojde k aktivaci nového obsahu 30. srpna ve dvě ráno našeho času.

Rusko se nedočká svého Halo, Microsoft zastavil vývoj Halo Online. Mělo jít o multiplayerovou free-to-play střílečku pro Windows 10, určena měla být pro ruský trh. Ve vyjádření se dočteme, že Microsoft se v průběhu šesti měsíců nedokázal rozhodnout o budoucnosti projektu. Halo Online tak skončilo svůj život po uzavřené betě.

Fanoušci Xboxu si jistě vzpomenout na červnovou E3, kde Microsoft oznámil, že si hráči mohou vytvořit vlastní design svého Xbox One gamepadu. Dobrá zpráva, společnost lidem poslala první várku svých vlastnoručně navržených ovladačů.

Jsem si jist, že se mezi vámi najdou tací, kteří se obávají, že Sony zvýší cenu PlayStation Plus i v Evropě, po vzoru Severní Ameriky a Kanady. Uklidní vás slova holandského komunitního manažeru, který důrazně odmítl, že by to samé čekalo i evropské země.

Konami se podařilo pro PES 2017 získat licenci 30 klubů z nejvyšší argentinské ligy. Krom jiného jde o týmy Boca Juniors, Argentinos Juniors, Aldosivi, Atlético de Rafaela, Independiente, Newell’s Old Boys, Racing Club nebo San Lorenzo.

Společně se ztenčenou verzí konzole PlayStation 4 unikl na internet i modernizovaný DualShock 4. Žádost Sony nově potvrdila, že skutečně chystá nový DualShock 4 a navíc novou verzi pohybového ovladače PlayStation Move, alespoň to tvrdí certifikace z Indonésie. PS Move má být stejný, akorát má navíc tlačítka Options a Share z PS4, Start a Select tlačítka chybí.

THQ Nordic (Nordic Games) plánuje oživit značky zkrachovalého THQ. Jednou z nich jsou i Darksiders. Remaster prvního dílu s názvem Darksiders: Warmastered Edition se pochlubí vylepšeným enginem, který má umožnit 60fps a 1080p, na takovou frekvenci snímků za sekundu vývojáři cílí na PS4, Xboxu One a PC, uvedli tvůrci v rozhovoru pro GamingBolt. Uvidíme, jak to bude u Wii U.

Dodatečný balíček Tripl3 Pack přidal do závodního simulátoru Assetto Corsa na PC speciál Praga R1. DLC koupíte na Steamu za 2,99€ a krom tohoto vozu obsahuje ještě Ferrari FXX K a Ferrari 488 GTB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama