Jednohubky k snídani - pondělí 3. července
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 3. července

Jednohubky k snídani - pondělí 3. července

Michal Burian

Michal Burian

1

Fanouškovské Halo pro PC je v pořádku, registrace do bety Raiders of the Broken Planet, problémy s vývojem Steep na Switch a další zprávičky.

Reklama

Fanouškovské Halo, pojmenované Installation 01, pro PC je v pořádku. Tvůrci jsou v kontaktu se studiem 343 Industries, které potvrdilo, že vše je legální a nehrozí zastavení projektu. Pokud Installation 01 zůstane nekomerční a nebude přijímat žádné peníze za práci, tak nenastanou žádné problémy.

Registrovat se můžete do bety připravované asymetrické střílečky Raiders of the Broken Planet od studia MercurySteam. Vybírat můžete mezi PC, PS4 nebo Xbox One verzí.

O první PlayStation hru na mobilech je velký zájem. Everybody’s Golf ještě ani nevyšel a už má více než 400 tisíc předběžných registrací. Tento týden vyjde hra v Japonsku pro iOS a Android. Poté se rozšíří do dalších regionů.

Barevná puzzle hra The Witness v současné době nevzniká pro Nintendo Switch, odpověděl Jonathan Blow (tvůrce Braid) na dotaz na Twitteru.

Ubisoft údajně narazil na problémy při vývoji Switch verze adrenalinové sportovní hry Steep. Jeden z důvěryhodných zdrojů francouzského IGN tvrdí, že port řeší i Nintendo. Jedním z problémů má být online.

„Tvořím něco velmi odlišného,“ vzkázal legendární herní režisér Fumito Ueda svým fanouškům, kteří se těší na jeho další titul po Ico, Shadow of the Colossus a The Last Guardian. Vývoj by mohl být mnohem rychlejší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama