Jednohubky k snídani - pondělí 30. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 30. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 30. ledna

Michal Burian

Michal Burian

15

Český filmeček na Far Cry Primal, statistiky hry Resident Evil 7, Skate 4, recenze na Nioh nezvykle brzy a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Dnes na Zingu odstartujeme novou soutěž, hrát budeme o sběratelskou edici jedné hodně povedené hry. Uhádnete, o jakou půjde?

Dočkáme se Skate 4? Je to dost možné, Daniel Lingen pracuje v EA a o víkendu dal na Twitter zprávu obsahující jen: "#skate4". Buď jde o špatný vtip, nebo teaser.

Capcom na oficiálních stránkách odhalil globální statistiky hry Resident Evil 7. Na nich se dozvíme, kolik hráči nachodili kilometrů, kolik času ve hře strávili a hlavně, že virtuální realitu využilo 9,55 procent všech hráčů. Necelých 10 procent tvoří 83 677 hráčů, což není špatné, když v současné době Resident Evil 7 podporuje pouze PlayStation VR.

V průběhu dnešního dne se můžeme těšit na nové gameplay záběry z akčního RPG titulu Horizon: Zero Dawn od tvůrců Killzone. Na Twitteru to slíbil Mathijs de Jonge, šéf vývoje.

Studio Insomniac Games, které připravuje novou hru se Spider-Manem pro PlayStation 4, je nadšeno ze spolupráce Square Enixu a Marvelu. Z té vzejde nová hra využívající licenci Avengers. „Skvělý čas pro fanoušky Marvelu,“ vzkázali.

Příznivci akčních hardcore RPG se jistě těší na Nioh, PS4 exkluzivitu. Novináři po celém světě mají hru již k dispozici, včetně Zingu. Embargo na recenze vyprší nezvykle brzy, již 2. února, přitom hra vychází až 8. února. Celková velikost hry je 40 GB, pro spuštění je nutné 12 GB. Dohrání zabere minimálně 70 hodin.

Přihlásili jste se do bety bojovky Injustice 2? O Víkendu byly odeslány další klíče pro vstup do testování. Jde o druhou várku.

E3 je sice ještě daleko, ale šéf Xboxu už na ní vnadí. Phil Spencer se pochlubil, že se mu líbí line-up her, který má Microsoft připraven na červnovou E3 v Los Angeles. Očekává se odhalení nové konzole a novinky o dosud oznámených hrách. To ale jistě nebude vše.

Phil Spencer ještě jednou, podle jeho slov je cílem Microsoftu umožnit cross-play ve více hrách. Jen škoda, že to nebude strategie Halo Wars 2, prý kvůli enginu. Možná až nějaký čas po vydání formou aktualizace.

Pozor, z úterý na středu proběhne plánovaná údržba sítě PlayStation Network, stane se tak ve středu od 3:30 do 4:30 našeho času.

Českého filmečku "Far Cry Primal in real live" si všimly oficiální sociální sítě Far Cry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama