Jednohubky k snídani - pondělí 30. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 30. listopadu

Jednohubky k snídani - pondělí 30. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

8

První ukázka z Battle of Jakku, Portal v Rocket League, nová hra od tvůrců Vanishing of Ethan Carter, trailer z Quantum Break, další Ace Combat, bláznivý simulátor a další novinky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Dnes ve 20:00 uvidíme první gameplay záběry z dodatečného obsahu Battle of Jakku pro Star Wars: Battlefront.

Během Game Awards 2015 (4. prosince ve 2:30 ráno našeho času) bude prezentován nový trailer z akce Quantum Break od tvůrců Alan Wake. Remedy tvrdí, že půjde o skvělou ukázku.

Oproti tomu nejsou zatím v Remedy připraveni mluvit o dalším thrilleru se spisovatelem Alanem Wakem. Jedním z důvodu má být skutečnost, že není ještě nic podepsané. Je ale možné, že Sam Lake jen mlží, aby se hráči těšili na Quantum Break a neřešili Alana Wakea.

O víkendu na PlayStation Experience má být oznámen titul Ace Combat 7.

Novou hru připravují také autoři dobrodružného The Vanishing of Ethan Carter. Jisté je, že využije Unreal Engine 4 a nabídne prý hutnou atmosféru se zajímavým příběhem, kde se vás budou snažit zabít.

Společnost Vivendi Universal (v minulosti vlastnila Activision Blizzard) se snaží převzít Ubisoft. Vedení chce nakoupit dostatek akcií vydavatele, aby měli hlasovací právo.

1. prosince rozšíří Rocket League bezplatné DLC v tématice Portalu. Obsah vznikal ve spolupráci s Valve a přinese: Cake (Topper), Conversion Gel (Rocket Trail), Propulsion Gel (Rocket Trail), Repulsion Gel (Rocket Trail), Aperture Laboratories (Antenna), Cake Sticker (Antenna), Companion Cube (Antenna), Personality Core (Antenna) a PotatOS (Antenna).

Britský obchod GAME vydal už druhou verzi své hry, kde si prožijete bláznivý den v nákupním centru na Černý pátek. Od Christmas Shopper Simulator 2: Black Friday toho moc nečekejte, je to hodně hloupá hra, podobně jako Goat Simulator.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama