Jednohubky k snídani - pondělí 4. září
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 4. září

Jednohubky k snídani - pondělí 4. září

Michal Burian

Michal Burian

6

Nová Alenka v říši divů, vývoj Borderlands 3, úspěch bojovky Absolver, dvě hry v betě nebo tři nové varianty DualShocku 4.

Reklama

Na pokračování komiksové střílečky Borderlands pracuje 90 procent zaměstnanců studia Gearbox, prozradil Randy Pitchford na PAX West. Dohromady pro Gearbox (pobočky v Texasu a Québecu + externisté) pracuje asi čtyři sta lidí. O samotné hře ale odmítl Pitchford mluvit. Musíme si tak počkat na to, jak budou Borderlands 3 vypadat a co nabídnou.

Začala uzavřená beta real-time strategie Total War: Arena, kterou vytváří studio Creative Assembly ve spolupráci se společností Wargaming. Beta nabízí tři hratelné národy: Římané, Řekové a barbaři.

Do uzavřené bety se dostala i kooperativní online RPG akce Dauntless, která si bere hodně z Monster Hunter. V dohledné době bude spuštěna open beta. Plná verze bude free-to-play.

American McGee vytváří novou Alenku v říši divů. V současné době je zaneprázdněn návrhem hry Alice: Asylum, kterou bude prezentovat v Electronic Arts. Vydavatelství ukáže koncepty, návrh designu a finanční/obchodní model. Poslední Alenka vyšla v roce 2011 (Alice: Madness Returns).

Bojovka Absolver se stala nejrychleji prodávanou hrou firmy Devolver Digital a zaznamenala i nejvíce souběžně hrajících hráčů. Studio Slocap je tak nadšeno a střádá plány na rozšiřování hry, která vyšla minulý týden na PC a PS4.

Sony představila tři nové barevné verze DualShocku 4. Varianty Crystal, Blue Crystal a Red Crystal se budou prodávat v říjnu a majitele PS4 může zaujmout, že jsou malinko průhledné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama