Jednohubky k snídani - pondělí 5. června
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 5. června

Jednohubky k snídani - pondělí 5. června

Michal Burian

Michal Burian

15

Obří billboard God of War, dvakrát o Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, oznámení FIFA 18, patch pro Vanquish, soundtrack DiRT 4, koncert Metal Gear a další zprávičky.

Reklama

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy běží na PlayStationu 4 Pro v rozlišení 1440p (2560×1440) při 30fps. Na standardní PS4 je to 1080p a 30fps.

Koncert Metal Gear zavítá nejen do Japonska, ale také do Severní Ameriky a Evropy. V Japonsku bude mít premiéru 30. července v divadle Orix ve městě Osaka. 2. srpna bude následovat Tokio. Někdy poté USA a Evropa.

I za minulý týden se na Steamu nejlépe prodávala survival online akce PlayerUnknown's Battlegrounds. Na druhém místě skončila GOTY edice Zaklínače 3. Třetí je Friday the 13th, čtvrté GTA V a pátý Tekken 7.

Dnes odpoledne bude oznámena FIFA 18.

Příznivci plošinovek Crash Bandicoot N.Sane Trilogy a Ratchet and Clank si budou moci pořídit bundle s konzolí PlayStation 4 Slim s pevným diskem o velikosti 1TB. Cena balíčku má být 350 euro. Oficiální oznámení brzy.

Za první čtvrtletí roku 2017 bylo do obchodů vyexpedováno 429 tisíc kusů PlayStation VR, tvrdí International Data Corporation. Gear VR od Samsungu má mít 489 500 kusů, HTC Vive potom 190 900 a Oculus Rift méně než 100 tisíc.

PC verze Vanquish dostala patch 1.02. Už vyšel v plné verzi a opravuje hlavně problémy s frekvencí snímků za sekundu.

Na Spotify, Mucis, iTunes, Deezer a Google Play naleznete soundtrack DiRT 4.

Válečná strategie Company of Heroes konečně podporuje Steam Workshop, umožňuje sdílet a vybírat komunitní výtvory. Zároveň nechybí ani Steam Trading Cards.

V Los Angeles během E3 nebude mít obří reklamu jen Star Wars: Battlefront 2, ale také nové God of War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama