Jednohubky k snídani - pondělí 5. ledna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 5. ledna

Jednohubky k snídani - pondělí 5. ledna

Michal Burian

Michal Burian

9

Za 20 300 dolarů zničí 20th Anniversary edici konzole PlayStation 4, nové cheaty v GTA V, nejlepší hry zdarma na Anroid, nejzajímavější survival hry letoška, Michael Pachter o Project Morpheus, Project CARS vs. RaceRoom, nečekaná odpověď Ed Boona a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Na Kickstarteru jsou zajímavé projekty. Díky tomuto crowdfundin programu se zrodily hry jako Wasteland 2, Pillars of Eternity, Kingdom Come, Oddworld: New 'n' Tasty nebo Goat Simulator. Čas od času se ale objeví nesmysl, kterému se člověk akorát zasměje. Po bramborovém salátu tu máme další jobovku. Tentokrát Charles Tiongson shání 20 300 dolarů, aby světu netradičním způsobem představil 20th Anniversary edici konzole PlayStation 4. Pokud vybere požadovaných 466 900 korun, tak nejen, že natočí unboxing video, ale především výroční edici PS4 zcela zničí. Proč zrovna 20 300 dolarů? Napadlo ho to v moment, kdy někdo na eBay zaplatil za tuhle edici 20 tisíc dolarů. Zatím vybral přes 120 dolarů.

Objeveny byly dva nové cheaty v GTA V. Do mobilního telefonu stačí zadat čísla 1-999-625-348-7246 a začne pršet. Pokud se dostanete do úzkých, tak vám pomůže číslo 1-999-228-8463, které vám umožní běhat mnohem rychleji. Prý jde o vysokou rychlost.

Hledáte dobré hororové hry zdarma pro Android? Potom vyzkoušejte Dark Meadow: The Pact, Eyes – the horror game, Murder Room, The abandoned school, SlenderMan Live, Curse Breakers: Horror Mansion, Dead Runner, Dead Trigger 2, Into the Dead nebo Zombiewood – Zombies in L.A.

Ze stříleček potom Dead Effect, Dear Hunter 2014, ShadowGun: Deadzone a Major Mayhem. Pro nadšence závodních her: Asphalt 8: Airborne, GT Racing 2, Real Racing 3, Beach Buggy Blitz, CSR Racing, Fast & Furious 6, Red Bull Air Race The Game, Death Rally, Smash Cops Heat nebo Motoheroz.

Server GamingBolt zveřejnil video ukazující nejzajímavější survival hry, které letos vyjdou. Mezi patnáctkou je Call of Cthulhu, Doom, Dying Light, Dollhouse, SOMA, Until Dawn, Outlast 2, Routine, Silent Hills, The Hum, The Forest, The Walking Dead od Starbreeze Studios a Overkill Studios, Asylum, Forgotten Memories a Fatal Frame V.

Tvůrci Rocksmith v sanfranciském studiu Ubisoftu pracují na zbrusu nové multiplatformní AAA hře. Hledají nové vývojáře, inzeráty naznačují, že hra dorazí na PS4 a Xbox One a bude mít náročnou a zábavnou umělou inteligenci. V minulosti tyhle lidé pracovali i na dětské plošinovce The Smurfs 2.

Analytik Michael Pachter je známou osobností v herním průmyslu, často odvážně předpovídá a jeho výroky se nevyhnou žádnému hardwaru nebo softwaru. V loňském roce označil Project Morpheus za špatný nápad Sony. Zdá se, že svůj názor změnil. O virtuální realitě Project Morpheus nově tvrdí, že přístroj by mohl být stejně úspěšný, jako kdysi populární Guitar Hero série.

Ve videu můžete porovnat Project CARS a RaceRoom na okruhu Laguna Seca s vozem Mercedes 190E Evo II DTM.

Richard Lyons, veterán herního průmyslu, který začínal v roce 2002 v Big Ant Studios jako umělec a postupně prošel Krome Studios, THQ, Blue Tongue Studios, Vigil a Crytek se nakonec v roce 2013 usadil v Naughty Dog. Za tu dobu pracoval na mnoha hrách, některé dokonce nespatřily světlo světa. Pokud máte rádi artworky, určitě navštivte DualShockers. kde si můžete prohlédnout koncepty pro WWE Brawl, The Avengers nebo Darksiders 2. Lyons je velkým fanouškem League of Legends, Pacman, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Hobbit, Titanfall, Okami či Destiny.

• Super Mario 64 se dočká úžasného fanouškovského HD remaku. Za projektem stojí tým nadšenců, které okouzlila původní hra.

Finský časopis Pelaaja nedávno předčasně odhalil, že se v dubnovém Mortal Kombat X objeví Kung Lao. Když se fanoušci na Twitteru zeptali jeho tvůrce na trailer, tak jim Ed Boon odpověděl nečekaným způsobem. Tweetnul fotku přívěsu, kde je vyobrazen Kung Lao.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama