Jednohubky k snídani - pondělí 5. září
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 5. září

Jednohubky k snídani - pondělí 5. září

Michal Burian

Michal Burian

9

Bezdrátové HTC Vive, Shadow Warrior zdarma, Titanfall 2 nebude v programu EA, PS4 témata Dishonored 2, Ansel v ARK nebo plechovky s kódem k DLC Gears of War 4.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Valve má v plánu bezdrátovou verzi HTC Vive. Pokud se záměr povede, bude HTC Vive headsetem pro virtuální realitu, který nebude potřebovat otravné kabely. Dosáhnout toho chce pomocí zařízení, které budete mít v kapse a bude sloužit jako vysílač (přes WiFi). Uvidíme, zda se firmám Valve a Quark VR podaří vysílač vyladit tak, aby nedocházelo k nepříjemnému zpoždění.

Na GOG.com si můžete zdarma do knihovny přidat legendární krvavou střílečku Shadow Warrior. Jde o původní díl.

Titanfall 2 kupodivu nebude v programech EA Access (Xbox One) a Origin Access (PC). To znamená, že předplatitelé této služby nedostanou možnost si v předstihu zahrát plnou verzi, případně slevu. Místo toho v programech naleznete Plants vs Zombies: Garden Warfare 2.

Hlavní menu konzole PlayStation 4 si můžete vylepšit o dynamická témata z Dishonored 2. Na evropském PSN naleznete Emily and Corvo Dynamic Theme, Karnaca Dynamic Theme a Throne Dynamic Theme. Všechny tři jsou zdarma.

Akční survival adventura ARK Survival Evolved nově podporuje Ansel od Nvidie. Tato technologie má do hry přinést jedinečné okamžiky, včetně free-roaming kamery a různých filtrů.

V plechovkách energetického nápoje Rockstar budou ukryty kódy pro odemknutí exkluzivního obsahu v Gears of War 4. Sběratelské edice nápoje budou na trhu od 1. října. Zatím se neví, co to bude za DLC. Každopádně, tato edice se bude prodávat ve Velké Británii, USA a Kanadě.

Dosud neoznámenou Assassin's Creed: Ezio Collection svým zákazníkům slibuje už i italský Amazon. Vyjít má 17. listopadu a zahrnout díly Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood a Assassin's Creed: Revelations, včetně DLC balíčků a animovaných filmů, pro PS4 a Xbox One.

Rock Band 4 se během tohoto měsíce dočká DLC, které do hudební knihovny přidá devět nových skladeb.

Smartphone spin-off série Final Fantasy jménem Mobius Final Fantasy vyšel na západě 3. srpna a už překonal hranici více než tři miliony stažení mimo Japonsko. 8. září má vyjít nová aktualizace, přidávající kooperativní multiplayer, nové subquesty, povolání a karty.

Předobjednávky pro World of Final Fantasy pro PlayStation 4 přes PlayStation Store bude zahrnovat další exkluzivní obsah. Kromě již dříve oznámených bonusů dostanete PS4 téma a dva speciální Mirage: Cactuar Johnny a Crimson Armor.

PlayStation 4 Slim ještě oficiálně neexistuje, přesto se začala prodávat ve Spojených arabských emirátech za přepočtu 299 amerických dolarů.

Povedená adventura Samorost 3 od českého studia Amanita Design se konečně objevila na App Store pro iPhone a iPad. Cena 5 dolarů. Brzy by měla následovat Android verze.

Double Fine vnadí na svůj nový projekt, tím je 2D střílečka Thoth. Zatím teaser trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama