Jednohubky k snídani - pondělí 6. března
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 6. března

Jednohubky k snídani - pondělí 6. března

Michal Burian

Michal Burian

9

Recenze Ghost Recon: Wildlands, stížnost na Fallout 4, Microsoft na E3, záběry z rané verze Resident Evil 7, autoři Call of Duty hledají animátora a další zprávičky.

Reklama

Dnes v 14:00 se můžete těšit na recenzi Ghost Recon: Wildlands. Od minulého týdne rovněž hrajeme Styx: Shards of Darkness, embargo do 14. března.

Nedávno jsme vás informovali o stížnosti bolivijské vlády na Ghost Recon: Wildlands. Pete Hines z Bethesdy si z této kauzy trochu vystřelil a nastínil, jak by mohla vypadat stížnost panamského prezidenta na adresu Falloutu 4.

Pochvalná komunikace mezi Guerrilla Games a CD Projektem Red na sociálních sítích nekončí. Tentokrát Guerrilla Games vrací úder s vlastní kresbou Geralta a Aloy.

V červnu na E3 v Los Angeles nebudou žádný Gears of War, ani Halo, vzkázal fanouškům šéf Xbox divize Phil Spencer. Budeme mu věřit, že nic takového Microsoft neoznámí?

V Tekken 7 si nezahrajete multiplayer proti hráčům na jiné platformě, bojovka nepodporuje cross-play.

Tahle vypadala raná verze akčního hororu Resident Evil 7. Původně měla být hra ještě násilnější a krvavější.

Sledgehammer Games, tvůrci letošního Call of Duty, hledají zkušené animátory pro vytvoření realistických lidských animací ve hře a ve filmových scénách.

Minulý týden se na Steamu nejvíce prodávaly hry: H1Z1: King of the Kill, Blackwake, For Honor, Counter-Strike: Global Offensive, 7 Days to Die, Ghost Recon Wildlands, Torment: Tides of Numenera, NieR: Automata a theHunter: Call of the Wild.

Ninja stealth plošinovka Aragami prodala ve verzi pro PC přes 100 tisíc kusů. Jak moc je úspěšná PS4 verze, to David Leon, spoluzakladatel studia Lince Works na Twitteru neprozradil.

MOBA titul Heroes of the Storm dostane s nejnovější aktualizací vylepšené uživatelské rozhraní společně s novým hrdinou. Probius je sonda ze StarCraftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama