Jednohubky k snídani - pondělí 6. června
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 6. června

Jednohubky k snídani - pondělí 6. června

Michal Burian

Michal Burian

4

Agent od Rockstaru, Mortal Kombat X pivo, úspěch Minecraftu, artwork Halo Wars 2, Focus Home na E3 a další.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Minecraft je opravdový kostičkový fenomén. Po celém světě se prodalo přes 100 milionů kopií. Na obrázku níže můžete vidět 106 milionů. Jen pro srovnání, Rockstar do obchodů dodal 65 milionů kusů GTA V.

Focus Home Interactive se na E3 pořádně ukážou, slibují hry Vampyr, The Surge, Farming Simulator 17, Space Hulk: Deathwing, Styx: Shards of Darkness, The Technomancer, Shiness: The Lightning Kingdom a Mordheim: City of the Damned.

Vivendi dokončilo nepřátelské převzetí společnosti Gameloft. Teď se francouzský konglomerát chce více zaměřit na Ubisoft.

Ve Velké Británii by se za první den mělo prodat 200 tisíc kusů hry Sniper Elite 4, očekává vydavatelství Sold Out.

Take-Two znovu obnovilo ochrannou známku pro název Agent. Kdysi mělo jít o PS3 exkluzivitu od Rockstaru.

Na krabičce NBA 2K17 bude Paul George, all-star Indiana Pacers. NBA 2K17 dorazí v září na PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 a PC.

První testování alfa verze střílečky LawBreakers začne koncem tohoto měsíce. První hráči si budou moci vyzkoušet novou first-person střílečku od Cliffa B. a studia Boss Key.

Overwatch se může pochlubit počtem sedmi milionů hráčů, kteří od 24. května na PC, PS4 a Xbox One nahráli dohromady 119 milionů hodin. Blizzardu se podařilo uspět v dalším žánru.

Beta street basketbalové hry 3on3 Freestyle odstartuje letos v létě. Tento free-to-play titul od Joycity vyjde exkluzivně pro PlayStation 4 a nové informace se máme dovědět 14. června.

Artwork a pravděpodobně obal krabičky strategie Halo Wars 2 od Creative Assembly (Total War, Alien: Isolation).

9. června dojde k odhalení nové expanze Destiny, dle spekulací by se měla jmenovat Rise of Iron a vyjít do konce letošního roku. V příštím roce chce Activision vydat Destiny 2.

PC verze Dangerous Golf překvapivě nepodporuje klávesnici a myš, abyste mohli hrát, musíte připojit Xbox One nebo Xbox 360 gamepad.

Po Call of Duty, Kingdom Come: Deliverance a Fallout pivu přichází Mortal Kombat X se svou trojicí v belgickém stylu.

13. června na E3 uvidíme gameplay záběry ze singleplayeru Call of Duty: Infinite Warfare.

V létě se otevřenou brány do PlayStation 4 verze masivně multiplayerového free-to-play RPG Neverwinter, nebude vyžadováno PS Plus. Hra nabídne osm tříd, volitelné mikrotransakce a další věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama