Jednohubky k snídani - pondělí 6. února
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 6. února

Jednohubky k snídani - pondělí 6. února

Michal Burian

Michal Burian

13

Sunless Skies splnilo cíl, koncept z prvního Max Payne, grafické orgie v Call of Duty, Cossacks 3 s podporou Steam Workshopu a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Sunless Skies, pokračování Sunless Sea, dosáhlo na Kickstarteru dvojnásobku požadovaných peněz za pouhých několik dnů. V současné době je vybráno přes 216 tisíc liber.

Zítra se vedení Take-Two sejde se svými investory. Dozvíme se plány vydavatelské společnosti na další fiskální rok. Proslýchá se o nových informacích o westernovce Red Dead Redemption 2 od Rockstaru.

Sledgehammer Games hledají talentovaného grafika, který dokáže vytvořit realistické next-gen textury a materiály. Ve studiu připravují letošní Call of Duty.

Max Payne mohl původně vypadat dost odlišně, jak dokazuje raný koncept z vývoje prvního dílu, který byl zveřejněn na Instagramu studia Remedy.

Strategie Cossacks 3 dostala velkou aktualizaci zahrnující podporu Steam Workshopu. Fanoušci mohou vytvářet, sdílet a stahovat nejrůznější modifikace.

V úterý bude oznámena další postava do bojovky Injustice 2. Tento týden budou navíc vývojáři posílat pozvánky do bety dalším hráčům, kteří se zaregistrovali.

Studio Ready at Dawn (The Order: 1886) odložilo svou připravenou multiplayerovku Deformers. Původně měla vyjít 14. února, nové datum zatím neznáme.

Příznivci strategií se mohou těšit na cinematic trailer z Halo Wars 2. Světlo světa by měl spatřit již dneska a je epický, prozradil Geoff Keighley.

Nic nebrání tomu, aby 10. března vyšla akce NieR: Automata na PS4. Yosuke Saito ze Square Enix oznámil dokončení vývoje. PC verze je v plánu na letošek.

Sniper Elite 4 s podporou PlayStation 4 Pro a DirectX 12. U výkonnější konzole Sony dostanete vyšší frekvenci snímků, vylepší se vzdálenost, lepší osvětlení, rychlejší načítání a celkově kvalitnější obraz.

V předběžném přístupu na Steamu byla spuštěna multiplayerová střílečka Battlecrew Space Pirates. Po dobu 30 hodin je teď ve slevě, jen za 6,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama