Jednohubky k snídani - pondělí 7. března
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 7. března

Jednohubky k snídani - pondělí 7. března

Michal Burian

Michal Burian

42

Nová galerie na Zingu, další Assassin‘s Creed film, podivné okolnosti u Mass Effectu Andromeda, trofeje The Division, Avalanche a Rise of the Tomb Raider, E3 bude jiná, Call of Duty i na Nintendo NX nebo cosplaye v Katovicích.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

O víkendu jsme pro vás vylepšili galerii. Už nebudete otevírat každý obrázek zvlášť, abyste si ho prohlédli v plném rozlišení. Vyzkoušejte si novou galerii a napište nám do komentářů, jak se vám líbí.

Assassin‘s Creed se ještě ani nedostal na stříbrné plátno a už se mluví o pokračování. Ubisoft své značně věří, ale vše bude záležet na tom, jak se koncem roku bude dařit prvnímu filmu. Každopádně by se na druhém snímku měl opět podílet herec Michael Fassbender (hlavní postava) a další klíčoví členové.

Redakce PC Games Hardware zveřejnila benchmarky Far Cry Primal, do testu bylo zapojeno 20 grafických karet.

Vývoj Mass Effectu Andromeda prochází těžkým obdobím. V poslední době odešlo spoustu zkušených tvůrců. Nově se loučí i senior editor Cameron Harris, který se v polovině dubna vrací do Seattlu. Harris pracoval na Gears of War 3, SW: The Old Republic, Guild Wars 2 nebo Dragon Age: Inquisition.

Stále se spekuluje o tom, že Battlefield 5 bude zasazen do období první světové války. Jeden fanoušek je tak nadšen, že vytvořil vlastní obal. Ten ale spíše vypovídá druhé světové válce.

Ve zdrojovém kódu oficiálního e-shopu Rise of the Tomb Raider objevena zmínka o Avalanche Studios. Spekuluje se, že by právě tvůrci Just Cause mohli mít na starost PS4 verzi nového dobrodružství Lary Croft, které je už dostupné na Xboxu One a PC. Na PS4 má vyjít koncem tohoto roku.

Na červnové E3 nebude chybět pouze Electronic Arts (pořádá vlastní akci v Los Angeles a Londýně), ale rovněž Wargaming a Disney. U první jmenované společnosti je to překvapení, očekávalo se, že detailněji ukáže Master of Orion. Zatímco Disney nemá moc důvod, když letos nevyjde nový díl ze série Disney Infinity. Místo něho bude rozšíření pro Disney Infinity 3.0.

Včera večer měly problémy PlayStation 4 servery multiplayerové taktické akce Rainbow Six: Siege.

Sega propouští zaměstnance ze své mobilní a online divize. Jde o reakci na velmi konkurenční podmínky v mobilním světě, stojí ve vyjádření.

Náš obchod Xzone na svém Facebooku ukázal steelbook Quantum Break. Pokud ho chcete, stačí si Xbox One verzi předobjednat.

Takhle krásně vypadá steelbook, který pro vás máme přichystaný jako dárek ke hře Quantum Break. Líbí? Chcete ho? Stačí...

Zveřejnil(a) xzone dne 3. březen 2016

Activision má výrazně pomoci nové konzoli od Nintenda. V letošním roce má na ní vydat Call of Duty (prý s podtitulem Bloodlines) od Infinity Ward a další Skylanders. V příštím roce pokračování Destiny s názvem Beyond Destiny a Spider-Man: The First Avenger od Platinum Games.

Nejprodávanější digitální hrou února na PlayStation Store byla indie záležitost Firewatch. Tahle dobrodružná hra porazila Far Cry Primal, Rocket League i Street Fighter V. Na PS3 byl největší zájem o NFS: Most Wanted, Minecraft a Army of Two: The Devil’s Cartel.

500 tisíc kopií prodala tahová strategie Age of Wonders 3. Není divu, že Triumph Studios chystají brzy odhalit svůj další titul.

Invisible, Inc. od Klei Entertainment se 19. dubna dostane na PlayStation 4. Součástí konzolové edice bude i dodatečný obsah Contingency Plan.

Pro polskou Cenegu znamená Zaklínač opravdu hodně.

Codemasters zvou vybrané fanoušky do svého studia, kde jim 14. až 16. března ukážou F1 2016. Ostatní mohou vyplnit anketu, kde vývojáři zjišťují, co hrajete a co byste chtěli v dalším díle oficiálních závodů Formule 1.

První epizoda Xbox One verze Hitmana zabere na disku konzole 8,35 GB.

Fanoušci The Division mohou začít studovat trofeje - 1x platina, 3x gold, 5x silver, 42x bronz.

Na PlayStationu 4 si možná brzy zajdeme původní akci Max Payne, pár minut to uváděl oficiální PlayStation Blog.

Velmi brzy na Wii U vyjde Super Meat Boy, slibuje Tommy Refenes na Twitteru.

O víkendu v polských Katovicích proběhl Intel Extreme Masters 2016, kde pochopitelně nechyběly ani povedené cosplaye. Na některé z nich se podívejte ve videu přímo od Intelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama