Jednohubky k snídani - pondělí 7. prosince
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 7. prosince

Jednohubky k snídani - pondělí 7. prosince

Michal Burian

Michal Burian

24

Star Wars Battlefront neláká hardcore hráče, PC verze Helldivers, úspěch Psychonauts 2, odstranění hry ze Steamu, ocenění české hře a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

EA připustili, že Star Wars Battlefront nedokáže dostatečně nalákat hardcore hráče, zároveň ale věří, že dosáhnou na 13 milionů prodaných kusů během fiskálního roku. Pro příští Battlefront chtějí větší hloubku a možná se na řadu dostane i singleplayerová kampaň.

Za pouhých 24 hodin dokázalo studio Double Fine na Psychonauts 2 vybrat přes 1,1 milionů amerických dolarů. Jejich cílem je 3,3 milionů dolarů.

Až na výjimky dostává PC verze Helldivers od hráčů na Steamu kladná hodnocení.

Na MOBA střílečku Gigantic si počkáme. Původně měla vyjít v letošním roce, nově s ní vývojáři počítají až v roce příštím ve verzích pro PC a Xbox One (cross-platformové hraní). O odkladu bylo rozhodnuto po prostudování zpětné vazby od hráčů z testování multiplayeru.

Sony oznámila dvanáctiměsíční předplatné streamovací služby PlayStation Now (PS3 hry na PS4 - u nás zatím nedostupné). Po omezenou dobu bude stát jen 100 dolarů (2500 Kč) a umožní vám přístup ke všem hrám v nabídce. K těm se brzy přidají hry od Warner Bros, včetně Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham Origins, Injustice: Gods Among Us, Mortal Kombat, F.E.A.R. (pouze kampaň pro jednoho hráče), The Lego Movie Video Game, Lego Harry Potter: Years 1-4, Lego Harry Potter: Years 5-7 a Lego Batman: The Video Game.

Na Steamu můžete trvale smazat hru ze své knihovny. Valve tak vyhověli hráčům.

Video porornává původní PS2 verzi GTA: San Andreas s vylepšenou PS4 verzí - rozlišení 1080p.

Výuková simulace Československo 38–89: Atentát získala první cenu v prestižní soutěži European Conference on Games Based Learning 2015, pořádané v norském Steinkjeru. Jedná se o již druhé významné vítězství českého týmu. V červenci získala hra první cenu v soutěži Games Learning Society Showcase 2015 v americkém Madisonu.

Japonská divize Sony si připravila premiéru 15sekundové televizní reklamy na Gravity Rush Remastered. Je na ní zachycen pár na rande, ale díky ovládání gravitace se dívka nakonec vznese vysoko do nebe a svému partneru tak z rande uteče. Gravity Rush Remastered vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 už 10. prosince a následně 2. února v Severní Americe a v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama