Jednohubky k snídani - pondělí 7. srpna
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 7. srpna

Jednohubky k snídani - pondělí 7. srpna

Michal Burian

Michal Burian

18

Shadow of War nevyžaduje internet, Neymar po přestupu ve FIFA 18, další úspěch PlayerUnknown's Battlegrounds, Xbox One verze Conan Exiles, Kingdom Come: Deliverance podporuje AMD Ryzen a další zprávičky.

Reklama

Společnost Konami oznámila, že pro Pro Evolution Soccer 2018 uzavřela exkluzivní globální partnerství s nejstarším profesionálním fotbalovým klubem v Londýně. Tím je Fulham FC. Hráči tohoto celku budou plně naskenováni do hry a obě značky si budou dělat navzájem reklamu.

16. srpna vyjde předběžná Xbox One verze Conan Exiles. Na konzoli od Microsoftu hra prozatím poběží v nativním rozlišení 900p při relativně stabilních 30fps. Samotné uživatelské rozhraní má rozlišení 1080p.

Populární hudební služba Spotify míří na Xbox One. Na konzoli od Microsoftu by měla nabídnout bezplatnou verzi, placenou verzi nebo přehrávání hudby na pozadí. Tedy to samé, co na PS4.

Ze začátku to vypadalo, že se Rainbow Six: Siege nechytne. Ubisoft hru ale postupně vylepšoval a obohacoval. V současné době má již přes 20 milionů registrovaných hráčů. Z nich se každý den do hry přihlásí více než 2,3 milionů hráčů.

PlayerUnknown's Battlegrounds překonal hranici 500 tisíc současně hrajících hráčů, nedávno měl 519 478 hráčů. Populární survival onlinovka nestačila jen na Dotu 2, ta v té době měla 772 822.

O víkendu internetem kolovala zpráva, že k hraní Middle-Earth: Shadow of War bude vyžadováno připojení k internetu. Naštěstí tomu tak není, internet je vyžadován pouze pro přístup k in-game obchodu.

FIFA 18 ukázala brazilského útočníka Neymara v barvách francouzského celku Paris Saint Germain. Neymar přestoupil do Paříže z Barcelony, Paris Saint Germain zaplatili výstupní klauzuli. Ta činila neuvěřitelných 222 milionů eur.

Steam má v průměru 14 milionů souběžných uživatelů. Takovým číslem se pochlubili zástupci Valve na nedávné prezentaci. Od roku 2015 se počet téměř zdvojnásobil, byl 8,4 milionů. Měsíčně má Steam neuvěřitelných 67 milionů aktivních hráčů.

Brzy uvidíme nové gameplay záběry ze singleplayeru Call of Duty: WW2. Pravděpodobně za dva týdny na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Kanadská pobočka Electronic Arts usilovně pracuje na přechodu NHL pod Frostbite engine. V letošním roce to ještě vývojáři nestihli, v tom dalším by se to ale mohlo podařit.

Absolver malinko pozměnil minimální a doporučené hardwarové nároky. Minimální jsou určeny pro 30fps, doporučené pro 60fps.

Strategie Civilization VI dostala letní aktualizaci. Ta zahrnuje řadu změn v bilanci, upravuje umělou inteligenci, chyby a posvítila si rovněž na multiplayer.

Středověký RPG titul Kingdom Come: Deliverance podporuje AMD Ryzen, pochlubili se autoři na sociálních sítích. Na této technologii dosahuje hladkých 60fps. Poté Warhorse dodali, že v rozlišení 1920x1200p na AMD Radeon RX580 s 8GB RAM.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama