Jednohubky k snídani - pondělí 9. listopadu
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 9. listopadu

Jednohubky k snídani - pondělí 9. listopadu

Michal Burian

Michal Burian

50

Jaký je Fallout 4, možné datum vydání PC verze nové Lary Croft, česká reklama na post-apokalyptické dobrodružství, infografika FIFA 16 nebo nepotvrzení druhé sezóny Life is Strange.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Zítra ve světě vychází Rise of the Tomb Raider ve verzích pro Xbox One a Xbox 360. PC verze má zatím neurčeně stanoveno jaro 2016, ale německý Amazon tvrdí, že nové dobrodružství Lary na PC vyjde 1. dubna 2016. Pravdu bychom se mohli dozvědět již brzy. PS4 verzi potom očekávejte koncem roku 2016.

Insider Tidux se před embargem podělil o své dojmy z Falloutu 4. Po 15 hodinách hraní PS4 verze tvrdí, že svět je zajímavý a detailní a mise jsou rozmanité. Grafika je dle jeho slov v pořádku, jen místy narazíte na problémy s frekvencí snímků za sekundu. Stejně tak se Falloutu 4 nevyhnula celá řada chyb. Tidux očekává, že post-apokalyptické RPG bude dostávat smíšené recenze, ale hlavní je, že ho Fallout 4 bavil, jen by potřebovala hra více lásky.

Takhle měla vypadat zrušená HD verze Mortal Kombat. Screenshot zveřejnil Ed Boon na svém Twitteru.

Na SoundCloud si můžete poslechnout soundtrack Rise of the Tomb Raider. Jde o 24 skladeb, které měl na starost skladatel Bobby Tahour (TV seriál Game of Thrones nebo filmy Iron Man a Clash of the Titans).

Akce Transformers Devastation tento týden dostane nové DLC, které přidá tři nové postavy a tři nové zbraně. Zahrát si budete moci za charaktery Nemesis Prime, Red Alert a Goldfire (skin pro Bumblebeea).

Martin Schovanec, spolumajitel našeho obchodu Xzone.cz, v Praze našel billboard na Fallout 4. Nezapomeňte, že Xzone pořádá půlnoční prodej.

Pokud máte Gears of War Ultimate Edition a chcete si zahrát původní Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 a Gears of War Judgment na Xboxu One, tak to bude možné díky zpětné kompatibilitě od 1. prosince. Přístup dostane každý hráč zvlášť, nejpozději však do 31. prosince 2015.

Alain Damasio, spoluzakladatel studia Dontnod, měl potvrdit druhou sezónu epizodické adventury Life is Strange. V nedávném rozhovoru ale řekl, že kdyby se na ní pracovalo, tak by byl součástí týmu, stejně jako u původní série.

FIFA 16 se pochlubila podrobnou infografikou za prvních 16 dnů od vydání. Hráči odehráli přes 300 milionů zápasů, což dohromady znamená 1,5 miliardy hodin a 693 milionů gólů. Nejlepším střelcem je Cristiano Ronaldo, zatímco u žen je to Alex Morgan. Nejhranější ligou je anglická Premier League a týmem Manchester United.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama