Jednohubky k snídani - pondělí 9. února
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 9. února

Jednohubky k snídani - pondělí 9. února

Michal Burian

Michal Burian

10

Recenze očekávaných her, Activision a nová značka, remaster Mass Effect, Nintendo naštvalo YouTube scénu a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Tento týden se můžete těšit na recenze Total War: Attila a Dying Light. Pokud se nic nepokazí, tak vám také přineseme recenzi Evolve.

Jak se zdá, v Bohemia Interactive pracují nejen na DayZ, Take On Mars a rozšíření Army 3, ale také na dosud neoznámených projektech. Vyplývá to z profilu Marka Španěla, šéfa Bohemia Interactive, na stránce poroty modderské soutěže Make Arma Not War. Na ní se dočteme o "některých neoznámených projektech".

Analytik Michael Pachter z Wedbush Securities se domnívá, že Activision na červnové E3 v Los Angeles oznámí novou značku. Podle jeho slov má jít o přesvědčivé oznámení. Nové hry bychom se pak měli dočkat v roce 2016.

EA potvrdila, že ze svého studia v kanadském Montréalu propustila dosud nespecifikovaný počet zaměstnanců. Jeden zdroj si myslí, že to znamená předzvěst uzavření pobočky EA Mobile v Montréalu. Vydavatel se dušuje, že propuštění nemá vliv na připravované projekty.

Tvůrci Blackhole odeslali do tisku artbooky sběratelské edice hry.

Obchod Best Buy začal svým zákazníkům nabízet PlayStation 4 a Xbox One verze Mass Effectu. Na stránce chybí jakékoliv informace, včetně data vydání. Na internetu se spekuluje, že jde o remaster původní hry (nebo trilogie) pro aktuální generaci konzolí. Také se může jednat o nový Mass Effect, kterému BioWare ještě nedalo jméno. Na co byste si vsadili vy?

Do veřejné bety Battlefield Hardline se zapojilo 5 milionů hráčů. To znamená, že více než do loňské sci-fi akce Destiny. Zde je ale nutné poznamenat, že Destiny nevyšlo na PC.

Hráči The Crew očekávají tento týden nový patch. Za úkol má optimalizovat arkádové závody a opravit obsah.

Nintendo svým Creator's programem naštvalo YouTube scénu. Po lidech, co točí videa, chce, aby se přidali do jejich nového programu. Co z toho budou mít? Nintendo jim bude schvalovat každé video a ještě z toho má společnost peníze - chce procenta z výdělku.

Zítra vychází Evolve. Zároveň s instalací budeme stahovat Day-One patch, který vylepší a optimalizuje hru. Stejně tak opraví některé chyby a přidá nové skiny pro lovce a monstra. Aktualizace bude mít kolem 3 GB.

Žlutý cirkus projel Jižní Ameriku a teď se chystá do Austrálie. Trabantům ale chybí peníze na cestu. Podpoříte je na Startovači, kde žádají půl milionů korun? Zatím vybrali necelou polovinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama