Jednohubky k snídani - středa 1. března
Novinka Jednohubky k snídani - středa 1. března

Jednohubky k snídani - středa 1. března

Michal Burian

Michal Burian

8

Nové soutěže na Zingu, ukázka z Unreal Engine 4, Conan Exiles na Xbox One dříve, rozšíření Hearthstone a další.

Reklama

Od 19. července bude v prodeji tištěná kolekce všech webových komiksů Doty 2 od Valve. Není to přitom poprvé, co vzniká komiksová kolekce ve spolupráci Valve a Dark Horse, před několika lety vyšla kniha s názvem Valve Presents: The Sacrifice and Other Steam-Powered Stories, v níž najdete komiksy Left 4 Dead, Team Fortress 2 a Portalu.

Díky předběžnému přístupu bude moci Conan Exiles na Xbox One vyjít dříve, konkrétně již ve třetím čtvrtletí letošního roku. Plné verze pro PC, PS4 a Xbox One jsou potom v plánu na Q1 2018.

Populární karetní hra Hearthstone od Blizzardu se v dubnu dočká rozšíření Journey to Un’Goro s dinosaury. Balíček do hry přinese 135 nových karet a při novém dobrodružství navštívíte kráter Un’Goro z World of Warcraft.

Každý den na YouTube lidé sledují videa jednu miliardu hodin. Pokud byste toho chtěli dosáhnout sami, bude vám to trvat přes 100 tisíc let.

GTA Online se dočkalo další aktualizace, přidala 15 nových stunt závodů, double RP a peníze nebo slevy na stunt vozidla.

Na Zingu pro vás chystáme dvě nové soutěže, které budou skutečně zajímavé. Tipnete si, o co budeme soutěžit tentokrát?

Epic Games prezentuje, jaké možnosti mají vývojáři při vytváření her za pomoci technologie Unreal Engine 4.

Jméno Vulpe Andrei vám pravděpodobně nic neřekne, jde o známého člověka v komunitě PlayStation. Andrei se proslavil vlastními úpravami vzhledu DualShocku 4. Tentokrát ukázal ovladač ve stylu hry Horizon: Zero Dawn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama