Jednohubky k snídani - středa 1. června
Novinka Jednohubky k snídani - středa 1. června

Jednohubky k snídani - středa 1. června

Michal Burian

Michal Burian

13

Nahrávání zvuků do Kingdom Come: Deliverance, zájem o Overwatch, nová prodejna v Bratislavě, Seattle v Cities: Skylines, finanční injekce pro Funcom, Primal pro PS4 a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Začal nám důležitý měsíc, kromě několika podstatných titulů se bude za tři týdny v Los Angeles konat E3, kde jednotlivé vydavatelské společnosti i menší studia představí své nadcházející hry.

České studio Warhorse ukázalo, jak nahrává zvuky do Kingdom Come: Deliverance. V krátké ukázce uvidíte v akci luk.

Dodatečný balíček Getaway pro Battlefield Hardline je zdarma ve verzi pro Xbox One a PS4, pro členy Xbox Live Gold a PS Plus. Potom ho naleznete také na Originu. Getaway přidává čtyři velké mapy, nové zbraně, vozidla a mód Capture the Flag.

Nejprodávanější hrou minulého týdne v UK bez debat Overwatch. Následuje Uncharted 4, Doom, Homefront: The Revolution, Call of Duty: Black Ops 3 a Ratchet and Clank. U nás v Xzone.cz za květen válí tyhle hity:

Microsoft snižuje cenu konzole Xbox One (i v bundlu) o 50 dolarů. Verze s harddiskem 500 GB nově stojí 299 dolarů, zatímco 1TB model zájemci pořídí za 319 dolarů. Kupříkladu bundle s The Division má cenovku 349 dolarů a s Quantum Break jen 299 dolarů. U nás bohužel zatím nic takového není.

Tekken 7 bude prvním dílem této známé série, který dorazí na PC. Kromě PS4 si ho budou moci zahrát ještě majitelé Xboxu One, překvapilo Bandai Namco. Datum vydání prozatím neznáme. Více snad na E3.

PS2 klasika Primal je již dostupná pro PlayStation 4. Za rozlišení 1080p či podporu trofejí dáte 269 Kč, pokud máte PS Plus tak 201,75 Kč.

Společnost Sony i letos plánuje PlayStation E3 Experience. Ve vybraných kinech po celé Severní Americe bude možné sledovat přímý přenos z tiskové konference PlayStationu.

15. července na konzole PS4 a Xbox One dorazí arkádové závody Obliteracers od Varkian Empire a Deck 13. Hra se pochlubí podporou až 16 hráčů na jedné obrazovce. PC verze vyšla již dříve.

Felipe Falanghe, hlavní vývojář Kerbal Space Program, se po více než pěti letech rozloučil se svým týmem. V otevřeném dopise poděkoval všem a vzkázal, že zoufale potřebuje dělat něco nového, ve svém životě chce vytvořit více než jednu hru. KSP je v současné době hotové, stále ale probíhá vývoj dalších částí a studio přidává další nápady. U toho už Falanghe nebude.

Náš obchod GameExpres.sk se v Bratislavě přestěhoval na novou adresu. Na Záhradnícke 36 naleznete zbrusu novou prodejnu. Přijďte se podívat a odnést si dáreček.

Tvůrci Age of Conan a hororu The Park mají klidnější spaní. Finanční problémy studia Funcom jsou zažehnány, pomohla finanční injekce od investorů. Vývoj hry Conan Exiles by tak neměl být ohrožen.

Codemasters chystají uzavřené testování F1 2016. Vybraní jedinci dostanou přístup k omezené verzi obsahující tři tratě: Austrálii, Rakousko a Španělsko. Beta bude pro PC, PS4 i Xbox One, bohužel už není možné se přihlásit. Plná verze dorazí letos v létě.

Jeden hráč má svatou trpělivost a dá na detaily. V Cities: Skylines vytvořit centrum města Seattle. Ve svém virtuálním městě má 49 152 budov a podle svých slov si dal záležet i na silnicích a dalších detailech. Screenshoty z Cities: Skylines níže, na Google Maps se můžete podívat na skutečný Seattle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama