Jednohubky k snídani - středa 1. února
Novinka Jednohubky k snídani - středa 1. února

Jednohubky k snídani - středa 1. února

Michal Burian

Michal Burian

14

Předběžné stažení bety Ghost Recon: Wildlands, Tony Hawk a nová hra, ukončena výroba Wii U, speedrun v Resident Evil 7, prodeje Super Mario Run a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Skateboardingová legenda Tony Hawk pracuje na nové hře, ovšem bez podpory společnosti Activision. S tou se po příšerném Pro Skater 5 z roku 2015 rozešel.

Společnost Nintendo pro Japonsko oficiálně ukončila výrobu konzole Wii U. Blíží se konec této konzole, která se nedokázala prosadit. S tím souvisí informace, že prodej Wii U meziročně klesl o 75 procent. Během posledních devíti měsíců se prodalo 760 tisíc kusů konzole.

Předběžné stažení bety Ghost Recon Wildlands bude možné od dnešní osmé hodiny ranní našeho času. Stahovat budete zhruba 25 GB. Ke spuštění bety dojde 3. února, servery se vypnou 6. února.

Dva zakladatelé bývalého studia FreeStyleGames (Guitar Hero Live) rozběhli novou firmu. Jmenuje se SlingShot Cartel a pracují v ní na dvou hrách, jedna z nich má být pro eSports. K odhalení dojde letos na GDC.

PlayStation 4 Pro je nejen v České republice nedostatkovým zbožím, obchody čekají na další kusy, které měly dorazit do konce ledna. Nestalo se tak. Mezitím se analytik Michael Pachter zamýšlí nad PS5. Podle něj Sony počká, jak na tom bude Scorpio od Xboxu, poté začne reagovat. Pokud na ně Microsoft vyvine tlak, mohou změnit strategii.

Na mobilní verzi hry Animal Crossing si fanoušci budou muset počkat, vyjde v příštím fiskální roce Nintenda, nejdříve tak v dubnu.

Zavření trilogie The Banner Saga vznikne, fanoušci přispěli požadovanou částkou, již se vybralo přes 200 tisíc dolarů. Pokud půjde Kickstarter podle plánu, bude do hry přidána nová rasa Dredge, humanoidní bytosti ve třech třídách: Stoneguard, Hurler a Stonesinger.

Strategii Halo Wars 2 čeká speciální event. Během 17. února se dočkáme živého vysílání na Twitch.tv, Facebook Live a YouTube. Očekávat můžete nová videa, exkluzivní rozhovory a několik překvapení. Hra vychází 21. února na Xbox One a Windows 10.

Super Mario Run na iOS zaznamenal 78 milionu stažení, plnou verzi za 10 euro si ale koupilo pouze 5 procent hráčů. Zbytek jen vyzkoušel bezplatnou verzi. V březnu vyjde Super Mario Run na Android.

Survival horor Resident Evil 7 se podařilo dohrát již za 93 minut. O rekord se postaral uhTrance. Jeho záznam:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama